Tgrt Haber

Serdar Ortaç’ın son davranışlarına tepki yağıyor! Canlı yayında yine ağıza alınmayacak sözler sarf etti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
04 Eylül 2023 08:52 - Güncelleme : 04 Eylül 2023 10:01
Serdar Ortaç’ın son davranışlarına tepki yağıyor! Canlı yayında yine ağıza alınmayacak sözler sarf etti
serdar ortaç,

Son zamanlarda sık sık sosyal medyada canlı yayın açıp içini döken ünlü sanatçı Serdar Ortaç, son olarak eski eşi Chloe Loughnan’a sarf ettiği sözlerle gündem olmuştu. Bu defa canlı yayın esnasında kendisine kısıtlama getiren Tik Tok’a ağıza alınmayacak sözler sarf etti.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kendisine kısıtlama getiren TikTok'a canlı yayında hakaretler savurdu. Aşırı derecede alkollü olduğu fark edilen şarkıcının tavırları ise sosyal medyada tepki çekti. Ünlü şarkıcı "Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam... Sen koskoca Selçuklu'dan Osmanlı'ya 3500 yıllık Türk milletini dize getireceğini mi zannediyorsun?" dedi.

KÜFÜRLER SAVURDU

Platformda canlı yayın açan Serdar Ortaç, kendisine kısıtlama getiren TikTok'a ağır küfürler etti. Ünlü şarkıcı "Türkiye'de TikTok'u yasaklatmazsam o.ç... Sen koskoca Selçuklu'dan Osmanlı'ya 3500 yıllık Türk milletini dize getireceğini mi zannediyorsun?" tarzında ifadeler kullandı. Aşırı derece alkollü olduğu gözlemlenen Ortaç'ın küfür ettiği anlar tepki çekti. 

Serdar Ortaç’ın son davranışlarına tepki yağıyor! Canlı yayında yine ağıza alınmayacak sözler sarf etti

ESKİ EŞİNE DE CANLI YAYIN AÇARAK VERYANSIN ETMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde açtığı yayında evliliklerle ilgili konuşurken eski eşiyle ilgili "İpleri bu kadar vermeyin lan ayıp yazık lan erkeklere ben verdim eski karıma tüm ipleri ne oldu ağzıma s..ı. Ne oldu iki tane göğsü var diye. Kıza çiçek gönderdim kız cevap veriyor; 'teşekkür ederim'. Erkeklerin ağzına s..tınız aciz erkekler eli nefsinde herifler yazıklar olsun size. Siz erkeksiniz oğlum evreni yaratan sizsiniz. Sevdiğim kadın bana diyor ki Bodrum'a gideceğim tatile, ulan sen beni sevsen 3 gün boşluğumuz var gitmezsin yanımda kalırsın lan. Annemi dinleyip Rizeli ya da Urfalı bir kadın alsaydım, bitseydi bu işkence… Ben modern kadın istemiyorum ki" diyerek tepki çekti.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...