Tgrt Haber

Saray yavrusu evini satışa çıkaran Serdar Ortaç, dudak uçuklatan fiyat istedi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
31 Ocak 2023 10:10 - Güncelleme : 31 Ocak 2023 12:20
Saray yavrusu evini satışa çıkaran Serdar Ortaç, dudak uçuklatan fiyat istedi!
magazin,serdar ortaç

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, kumar bağımlılığı ve daha önce satışa çıkardığı mülkleriyle mütemadiyen gündeme geliyor. Bir dönem, Beşiktaş’ın Etiler mahallesinde bulunan bir sokaktaki evlerin tamamının sahibi olduğu öğrenilen Serdar Ortaç, şimdilerde İstinye’de bulunan villasını astronomik bir fiyatla satışa sundu.

Bir süredir MS hastalığı ile mücadele eden ve sol bacağını kullanmakta güçlük çektiğini söyleyen Serdar Ortaç Sarıyer ilçesine başğı İstinye semtinde bulunan lüks villasını satışa çıkardı. Serdar Ortaç, 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu olduğu bilinen eve 82 milyon TL istiyor.

LÜKS VİLLASI İÇİN 82 MİLYON TL İSTİYOR

Kumar bağımlılığı ve eski eşi Chloe Loughnan’a olan nafaka borçlarıyla gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç'ın, İstinye'deki evini satışa çıkardığı iddia edildi. Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla mücadele eden Serdar Ortaç'ın hayali bir yalıda oturmak. Ortaç’, takipçilerine "Avrupa Yakası'ndan taşınıyorum. Beykoz, Kavacık, Kanlıca'da denize sıfır bir yalı olabilir. Karşı tarafta satılık kiralık varsa haber verin" dedi. 750 metrekare, 8 oda 4 salonlu ve 4 banyolu olduğu bilinen İstinye'deki evi için harekete geçen Serdar Ortaç, 82 milyon TL istiyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...