Tgrt Haber

Seren Serengil’den Gülşen’in İmam hatip yorumuna ağır tepki: Derhal özür dilemeli

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Ağustos 2022 09:08 - Güncelleme : 25 Ağustos 2022 09:34
Seren Serengil’den Gülşen’in İmam hatip yorumuna ağır tepki: Derhal özür dilemeli
seren serengil,gülşen,şarkıcı gülşen,imam hatip,imam hatip yorumu

Şarkıcı Gülşen’in nisan ayında konser verdiği sırada sahnede yaptığı bir konuşma gündem oldu. İmam hatipliler için ağır ithamlarda bulunan Gülşen’e sanat dünyasından tepkiler geliyor. Konuyla ilgili Gülşen’e tepki gösterenlerden sunucu Seren Serengil, "Bu çok ağır bir ithamdır derhal özür dilemelidir" dedi.

Verdiği pozlar ve giydiği iddialı kıyafetleriyle şarkılarından çok gündem olan Gülşen’in nisan ayında verdiği bir konser sırasında, "İmam hatipte okumuş daha önce kendisi. Sapıklığı oradan geliyor herhalde" ifadeleri ortaya çıktı. Gündeme bomba gibi düşen bu sözlere tepki yağdığı gibi Gülşen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından re'sen "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan soruşturma başlatıldı.

GÜLŞEN HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Gülşen'e sahnede imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerinden dolayı Türk Ceza Kanunu’nun 216. maddesinde yer alan "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan resen soruşturma başlatıldı. Savcılık tarafından yapılan açıklamada, Gülşen'in kolluk görevlilerince mevcut olarak hazır edilmesi talimatı verildi.

Seren Serengil’den Gülşen’in İmam hatip yorumuna ağır tepki: Derhal özür dilemeli

AĞIR BİR İTHAM, DERHAL ÖZÜR DİLEMELİ

Gülşen’in gündeme bomba gibi düşen sözlerine Twitter’dan ve diğer sosyal medya kanallarından tepki yağarken bir tepki de sunucu Seren Serengil’den geldi. Serengil Gülşen hakkında şu açıklamada bulundu, "Bir zahmet. Oraya din ve ahlak dersi alan pırıl pırıl kardeşlerimizin, kız kardeşlerimizin Milli Eğitim Bakanlığı'nın onayladığı bir okuldur. Bugüne kadar sapık çıktığını hiç görmedim. Bu çok ağır bir ithamdır derhal özür dilemelidir. Ve bence öğrenmenin yaşı yok, din ve ahlak dersi alabilir"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...