Tgrt Haber

Ayrıldığı programa dava açan Seren Serengil’in yerine gelen isim belirlendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2023 10:20 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 11:04
Ayrıldığı programa dava açan Seren Serengil’in yerine gelen isim belirlendi!
magazin,seren serengil

Program arkadaşları tarafından psikolojik şiddete ve mobbinge uğradığını söyleyerek Söylemezsem Olmaz’dan ayrılan Seren Serengil'in yerine gelen isim belirlendi. Serengil’in yerine programa gelecek isim sunucu ve oyuncu Ebru Şancı Öztürk oldu.

Ünlü sunucu Seren Serengil'’in uzun süredir yorumcu olarak görev yaptığı Söylemezsem Olmaz programında çalışma arkadaşlarıyla bazı sorunlar yaşadığı ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta ayrıldığını açıklayan Serengil, ayrılık gerekçesinin programın diğer yorumcuları ve yapımcı tarafından maruz kaldığı psikolojik şiddet ve mobbing olduğunu söylemişti. Bunun üzerine program, hızlı şekilde Serengil’in yerine geçecek isme karar verdi.

PSİKOLOJİK ŞİDDET VE MOBBİNG

Seren Serengil, "Uzun zamandır süregelen birtakım olaylarla birlikte her sabah Beyaz Tv'de yorumculuğunu yapmakta olduğum 'Söylemezsem Olmaz' isimli programdan bu sabah itibarıyla tüm yasal haklarımı saklı tutarak bulunmaktayım. Programdaki diğer yorumcular ve yapımcı tarafından sözlü, psikolojik şiddet ve mobbing nedeniyle kişilik haklarımın, kamuoyu önündeki itibarımın, ismimin marka değerinin ve siz sayın izleyicilerimin gözündeki varlığımın zarar görmemesi adına bu kararı almış bulunmaktayım." dedi.

YENİ İSİM EBRU ŞANCI OLDU

Program Seren Serengil'in yerine hızlıca bir Ebru Şancı ile anlaştı. Programa Ebru Şancı Öztürk dahil olacak. Öztürk, Bircan Bali ve Arto ile magazin dünyasındaki gelişmeleri yorumlayacak.

Ayrıldığı programa dava açan Seren Serengil’in yerine gelen isim belirlendi!

4 İSME DAVA AÇTI

Seren Serengil, programın eski yorumcularından Deniz Akkaya'nın, "Halvetteyken altına kaçırıyordu" sözleri sonrası yapımcıya, Deniz Akkaya’ya, programın sunucuları Bircan Bali, Arto Dalga’ya hakkında dava açtığını duyurdu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...