Tgrt Haber

Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izledi! Yerine gelen ismi duyunca bakın nasıl tepki verdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 14:44 - Güncelleme : 01 Mart 2024 14:44
Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izledi! Yerine gelen ismi duyunca bakın nasıl tepki verdi
Settar Tanrıöğen,Ahmet Mümtaz Taylan

Kızılcık Şerbeti’nin Abdullah’ı Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası zorlu tedavi sürecinin ardından kendine geldi. Zaman zaman hafıza kaybı yaşayan Tanrıöğen’in kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti’ni izlediği iddia edildi.

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakteriyle yer alan Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanaması sonrası 2 kez ameliyat edildi. Hafıza kaybı yaşadığı öne sürülen oyuncunun kendine geldikten sonra ilk olarak Kızılcık Şerbeti izlediği izlediği ve ekip arkadaşlarını sorduğu iddia edildi.

SETTAR TANRIÖĞEN'DEN AHMET MÜMTAZ TAYLAN AÇIKLAMASI 

Geçirdiği beyin kanaması sonrası Kızılcık Şerbeti dizisindeki Abdullah karakterine veda etmek zorunda kalan Settar Tanrıöğen, Aramızda Kalmasın'ın haberine göre; Haftaya taburcu olacak. Kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izleyip duygulanan oyuncu, Abdullah rolü için Ahmet Mümtaz Taylan ile anlaşma sağlanmasına da mutlu olduğu belirtildi. Bir daha diziye dönmeyecek olan Tanrıöğen'in ziyaretçilerinin kısıtlı olması sebebiyle ekip arkadaşları ziyarette bulunamadı. 

Settar Tanrıöğen kendine gelir gelmez Kızılcık Şerbeti'ni izledi! Yerine gelen ismi duyunca bakın nasıl tepki verdi - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...