Tgrt Haber

Nikahta Dallas! Şeyma Subaşı'nın şahidinin Acun’la bağlantısı şoke etti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 May 2023 13:40 - Güncelleme : 05 May 2023 14:26
Nikahta Dallas! Şeyma Subaşı'nın şahidinin Acun’la bağlantısı şoke etti!
Şeyma Subaşı,Acun Ilıcalı,Meedo,Altın Mimir

Geçtiğimiz hafta 3 yıldır birlikte olduğu Mısırlı milyarder Meedo ile evlenen Şeyma Subaşı’nın nikah şahidi şaşırtıcı bir isim çıktı. Subaşı’nın nikah şahidi olan Avukat Altın Mimir’in Acun Ilıcalıyla bağlantısı duyanları adeta şoke etti.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile 2017 yılında evlenip 2018 yılında boşanan Şeyma Subaşı, 3 yıldır birlikte olduğu Mısırlı milyarder Meedo ile geçtiğimiz hafta dünya evine girdi. İstanbul’da sade bir törenle evlenen Şeyma Subaşı ve Meedo, Fas’ın efsane şehirlerinden Marakeş’te de düğün yaptı. Subaşı’nın İstanbul’daki nikah şahidi olan Avukat Altın Mimir’in Acunb Ilıcalı ile bağlantısı adeta şoke etti.

Nikahta Dallas! Şeyma Subaşı'nın şahidinin Acun’la bağlantısı şoke etti!

ACUN’UN ESKİ EŞİNİ BOŞAYAN AVUKAT ŞAHİT OLDU

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un iddiaları şoke etti. Cankurt'un köşe yazısında iddialar şöyleydi: “Hep ünlü kadınların, yüklü tazminatlar alarak boşanmalarını sağlamasıyla gündeme gelen Avukat Altın Mimir, Şeyma Subaşı'nın nikah şahidi olunca eski defterleri karıştırdım; acaba kimleri boşamıştı diye...”

“Meğer Şeyma'nın nikah şahidi Altın Mimir, Şeyma'nın eski selefinin boşanma avukatıymış! Altın Mimir, Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi Zeynep Yılmaz'ın, 2010 yılında "İhanete uğradım, eşim beni, 20 yaşında bir üniversite öğrencisiyle aldatıyor" diyerek açtığı boşanma davasında avukatlığını yapmış. Asıl bomba ise; boşanma davasında adı geçen 20 yaşındaki kızın Şeyma Subaşı olması! Altı yıl süren dava sonunda Şeyma yüzünden Zeynep Yılmaz'ı boşatan Altın Mimir, salı günü ise Şeyma'ya nikahı için hem evini açtı hem de nikah şahidi oldu. Tesadüf mü, kader mi, tercih mi bilemedim ama Altın Mimir'in Zeynep Yılmaz'ın boşanma avukatlığını yapıp sonra da Şeyma Subaşı'nın nikah şahidi olması bana çok ilginç geldi.”

Nikahta Dallas! Şeyma Subaşı'nın şahidinin Acun’la bağlantısı şoke etti!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...