Tgrt Haber

Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural boşanıyor mu? Bu görüntüler gerçeği açığa çıkardı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT HABER
07 Eylül 2023 12:03 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 13:20
Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural boşanıyor mu? Bu görüntüler gerçeği açığa çıkardı…
sibel can,,

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Hakan Ural’ın oğlu Engincan Ural’ın geçtiğimiz yıl evlendiği Merve Kaya ile boşanacağı iddiaları magazin basınına bomba gibi düşmüştü. Aylardır birlikte görüntü vermeyen çiftin ortaya çıkan son görüntüleri gerçekleri ortaya çıkardı.

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden dünyaya gelen 30 yaşındaki oğlu Engincan Ural, geçen yıl ekim ayında Merve Kaya ile Bodrum'da nikah masasına oturmuştu.  Ancak ünlü çiftin evlendikten 1 buçuk ay sonra ayrılacakları haberleri, günlerce konuşulmuştu.

1 BUÇUK AY SONRA AYRILACAKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ

Evlendikten 1 buçuk ay sonra çiftin ayrılacakları iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ural'ın, eşi tarafından ihanete uğradığı ve evliliğin bitme sebebinin bu olduğu, anne Sibel Can'ın ise bu duruma çok üzüldüğü iddia edilmişti. 

Sibel Can’ın oğlu Engincan Ural boşanıyor mu? Bu görüntüler gerçeği açığa çıkardı…

GÖRÜNTÜLER İDDİAYI YALANLADI

Ancak aylardır birlikte görüntülenmeyen çift önceki gün City's Nişantaşı'nda iddiaları çürüttüler. Engincan Ural’ın eşi Merve Kaya ile Nişantaşı'nda samimi pozları objektiflere yansıdı. Engincan Ural alışveriş yapan eşiyle buluştu ve daha sonra el ele City's Nişantaşı'nda araçlarını alarak evlerine gittiler. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...