Tgrt Haber

Sihirli Annem’in Betüş’ü ve Suzan’ı buluştu! 22 yıllık dostluğa yorum yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
16 Kasım 2023 16:25 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 16:28
Sihirli Annem’in Betüş’ü ve Suzan’ı buluştu! 22 yıllık dostluğa yorum yağdı
zuhal topal,inci türkay

Unutulmaz dizi Sihirli Annem’in Betüş’ü İnci Türkay ile Suzan’ı Zuhal Topal 22 yıl sonra Londra’da buluştu. Topal çekilen kareleri “Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi.” Notuyla paylaştı.

Başrolünde İnci Türkan, Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Damla Ersubaşı gibi isimlerin yer aldığı 2003 yılı dizisi Sihirli Annem’in oyuncuları yıllar sonra buluştu.

SİHİRLİ ANNEM OYUNCULARI YILLAR SONRA BULUŞTU 

90’lı yılların unutulmaz dizileri arasından yer alan Sihirli Annem’in oyuncuları yıllar sonra hem de Londra’da buluştu. Fotoğraf karelerini sosyal medya hesabında paylaşan Zuhal Topal, “Araya mesafeler girse de 22 yıllık dostluğumuz hiç bitmedi. Canım İnci'm yerin ben de apayrı çok özlemişiz birbirimizi, zaman geriye aksın" notuyla paylaştı. İnci Türkay ise, kolaj yaptığı fotoğrafları, “Güzel ailen ve sen Zuhal’cim. Ne iyi ettiniz geldiniz. Yüne gelin, hep gelin” diyerek paylaştı.

Sihirli Annem’in Betüş’ü ve Suzan’ı buluştu! 22 yıllık dostluğa yorum yağdı

OYUNCULARIN DEĞİŞİMİNE BEĞENİ YAĞDI 

Oyuncuların 22 yıllık değişimine yorum yağdı. Hem Zuhal Topal'ın hem de İnci Türkay'ın ilerleyen yaşına rağmen oldukça genç görünmesi dikkat çekti. Oldukça dinç ve genç gözüken iki oyuncu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...