Tgrt Haber

Sinan Akçıl, Ferhat Göçer'e öfke kustu: Uyuz oluyorum o doktora

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Ekim 2022 08:08 - Güncelleme : 20 Ekim 2022 10:14
Sinan Akçıl, Ferhat Göçer'e öfke kustu: Uyuz oluyorum o doktora
magazin,sinan akçıl,ferhat göçer,kavga

Şarkıcı ve besteci Sinan Akçıl, katıldığı bir programda arasının bozuk olduğu şarkıcı Ferhat Göçer için zehir zemberek ifadelerde bulundu. Şaşırtıcı açıklamalar yapan Sinan Akçıl “Ferhat Göçer’e asla şarkı vermem, uyuz oluyorum o doktora” dedi.

Geçtiğimiz gün ‘Pembe Masa’ adlı programa konuk olan şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı “Asla şarkı vermem dediğin birisi var mı?” sorusuna “Ferhat Göçer, uyuz oluyorum o doktora” diye cevap verdi.

FERHAT’I FERHAT YAPAN ŞARKILARIN ÜÇTE BİRİ BANA AİT!

Sinan Akçıl 2019 senesinde problem yaşadığı doktor ve sanatçı Ferhat Göçer için şu açıklamada bulundu: "Ferhat’ı Ferhat yapan şarkıların üçte biri bana ait. Ama o çıkıp ekranda bana ‘medya maymunu’ dedi. Ben de o zaman ‘medya maymunuysam bir daha şarkılarımı söyleme, eğer söylersen de Mehmetçik Vakfı’na bağış yap’ dedim. Beş konserde takibini yaptım, yatırdı. Ama devamında yatırdı mı bilmiyorum, inşallah yatırıyordur.

Akçıl'ın sözlerinin ardından Ferhat Göçer'in konuya dair ne cevap vereceği ise merak konusu oldu.

Sinan Akçıl, Ferhat Göçer'e öfke kustu: Uyuz oluyorum o doktora

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Burak 9 Kasım 2022 12:29

Sinan'ın da şu cümlesine takıldım: ''Büyük katkı sağladığım'' Tamam Sinan şarkı yapmışsın da, Ferhat Göçer'i sevmeyenler bile sesinin çok kaliteli olduğunu kabul eder. Pardon ne katkısı? Ferhat Göçer, senin adını duyurmuş olabilir mi? Sen o karga sesinle albüm yaptığına dua et bence :)

Sonraki Haber Yükleniyor...