Tgrt Haber

Süper Kupa iptali sonrası Norm Ender'den dikkat çeken paylaşım

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
30 Aralık 2023 00:38 - Güncelleme : 30 Aralık 2023 00:40
Süper Kupa iptali sonrası Norm Ender'den dikkat çeken paylaşım
Norm Ender,Süper Kupa

Suudi Arabistan yetkililerinin ''Atatürk tişört ve pankartlarına'' izin vermemesi sebebiyle Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa maçını oynamama kararı aldı. Türkiye'de vatandaşlar iki dev kulübün kararına destek verdi. Süper Kupa finalinde sahneye çıkarak hem ‘Parla’ adlı şarkıyı hem de İstiklal Marşı’nı söyleyecek olan Norm Ender sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Riyad'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı Suudi Arabistan'ın ''Atatürk pankart ve tişörtlerine'' izin vermemesi sebebiyle iptal edildi. İki dev kulübümüz TFF ile yapılan toplantı sonrası maçı oynamama kararı aldı.

Suudi Arabistan yetkilileri, Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözlerini siyasi mesaj içerebileceği için kullanılmasına izin vermedi.

Süper Kupa iptali sonrası Norm Ender'den dikkat çeken paylaşım

Süper Kupa finalinde sahneye çıkarak hem ‘Parla’ adlı şarkıyı hem de İstiklal Marşı’nı söyleyecek olan Norm Ender konuya ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan rap sanatçısı Norm Ender şu ifadelere yer verdi:

''Ya seninle parlarız ya hiç! 
Taviz vermeyen herkese çok teşekkür ederim!''

https://twitter.com/NormEnder/status/1740836030104895657

MAÇ İPTAL OLMADAN ÖNCE NORM ENDER'İN AÇIKLAMALARI

Maç iptal olmadan önce Gazeteci Candaş Tolga Işık, rap şarkıcısı Norm Ender ile yaptığı görüşmeyi sosyal medya platformu X’ten paylaşmıştı. Işık, şu bilgileri vermişti:

“Az önce Norm Ender’le konuştum, “Buraya İstiklal Marşımız ve Parla’yı söylemek için geldim. Birazdan TFF Başkanı ile bir toplantı yapacağız. Henüz bana bildirilen bir değişiklik yok” dedi.”

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...