Tgrt Haber

Survivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
18 Ocak 2023 10:00 - Güncelleme : 18 Ocak 2023 11:05
Survivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu!
magazin,survivor 2023

Her yıl ilgiyle izlenen Survivor 2023’ün geçtiğimiz pazar günü ilk bölümü yayınlandı. Yarışların başladığı programda dün akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı oldu. Ada konseyinin seçtiği Berdan Mardini, Ümit Erdim, Kürşat Jaun ve Seçkin Piriler arasında adaya veda eden ünlü ise oyuncu Ümit Erdim oldu.

Geçen hafta yayına başlayan Survivor 2023'te dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık eserini kaybedenler ünlüler takımında eleme potasına kalan Berdan Mardini, Ümir Erdim, Kürşat Juan ve Seçkin Piriler oldu. Salı günü yapılan konsültasyon danışmanları için oylama başlatıldı.

ELENEN İSİM ÜMİT ERDİM OLDU

Yapılan oylama sonunda Ümit Erdim diğer üç günden daha az SMS oyu alarak adaya veda eden isim oldu. Ümit Erdim Survivor 2023'ün ilk elenen ismi oldu. Elendiği için büyük bir tehlike yaşayan Erdim, "Gidiyorum, takıma vereceğim. Mücadeleye devam edecekler. Survivor 2023'ün şampiyonu kırmızı takımdan çıkacak. Teşekkür ederim" dedi.

BEKLENTİM DAHA UZUN SÜRE BİRLİKTE OLMAKTAN YANAYDI

Acun Ilıcalı ise "Gerçekten erken bir veda oldu. Benim beklentim daha uzun süre birlikte olmaktan yanaydı.

Survivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu!

Survivor 2023'te adaya ilk veda eden isim belli oldu!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...