Tgrt Haber

Survivor Turabi dikiş tutturamadı! Bu sefer mikrofonun başına geçecek

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Mart 2024 11:03 - Güncelleme : 01 Mart 2024 11:03
Survivor Turabi dikiş tutturamadı! Bu sefer mikrofonun başına geçecek
Survivor,Turabi

Survivor yarışmasında bu sezon yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi, hakkında çıkan yalan haberlere ateş püskürürken, aynı zamanda yeni mesleğini de açıkladı. Şarkılarının hazır olduğunu söyleyen Turabi " Müzik dünyasını sarsmaya geliyorum" dedi.

Survivor All Star’ın yarışmacısı Turabi, yaşadığı sakatlık sonrası yarışmadan ayrıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alındığını duyuran Turabi, Dominik Cumhuriyeti'nde olduğu iddiaları yalanlarken, şarkı yaptığını ve yakında müzik piyasasına gireceğini açıkladı. 

TURABİ GÖZÜNÜ MÜZİK PİYASASINA DİKTİ 

Sosyal medya hesabından tedavi sonrası yarışmaya tekrar katılacağı iddialarını yalanlayan Turabi yeni mesleğini de açıkladı. Müzik piyasasına gireceğini belirten Turabi, "İnanmayın arkadaşlar sahtekar hesaplara halen daha tedavim devam ediyor. Dominik'te değilim. Başka bir Latin ülkesindeyim. Sağlığımla savaşıyorum. Aynı zamanda yeni müzik kariyerim için besteler ve müzikler yapıyorum. Müzik dünyasını sarsmaya geliyorum. Değişik bir yorumla geliyorum. Herkes üzerine düşeni alacak parçalarım da... Turbo Turabi, 'Beybi beybi' yakında her yerde..." dedi. 

Survivor Turabi dikiş tutturamadı! Bu sefer mikrofonun başına geçecek - 1. Resim

 

YOĞUN BAKIMA KALDIRILAN TURABİ, FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI 

Daha önce yaşadığı sağlık problemlerinden dolayı yoğun bakıma alındığını açıklayan Turabi, hastane odasında çekilen bir karesini paylaşarak, ‘’Kırık çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık’’ sözleriyle takipçilerini korkuttu. Turabi paylaşımının devamında ise ‘’Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Bir Survivor'dan çıktık şimdi diğerine" dedi. Bir daha paylaşım yapan eski yarışmacı, "Ölmez sağ kalırsam kesinlikle dönem işlerinde oynamalıyım. Şöyle kılıçlı, kalkanlı bir rol olsa iyi olmaz mıydı?" dedi.

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...