Tgrt Haber

Survivor'da en acı konsey! Gözyaşları sel oldu

08 Mart 2022 12:40 - Güncelleme : 08 Mart 2022 12:48
Survivor'da en acı konsey! Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star 2022'nin son bölümündeki ada konseyinde gözyaşları sel oldu. Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan'ın hayatını kaybetmesi herkesi hüzne boğdu. Acun Ilıcalı ise çekimlere katılmadı ve cenaze için İstanbul'a döndü.

Bir süredir kanser tedavisi gören Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan, hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı'nın yakın dostu olan Kazan, dün Üsküdar Şakirin Camii'nde cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Acı haberi alan Acun Ilıcalı da Dominik'ten İstanbul'a dönerek cenazeye katıldı.

MURAT CEYLAN AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Survivor All Star'ın 7 Mart Pazartesi ekrana gelen son bölümünde ise dokunulmazlık oyunu sonrasında ada konseyi yapıldı. Konseyi ise Ilıcalı'nın yerine Murat Ceylan sundu.

Survivor'da en acı konsey! Gözyaşları sel oldu

Ancak stüdyoya gelen Ceylan yaşadığı üzüntü nedeniyle ayakta durmakta zorluk yaşadı. Ceylan acı haberi yarışmacılara duyururken gözyaşlarına boğuldu.

YARIŞMACILAR GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Ceylan, "Ekibimizden, ailemizden çok değerli biri, canımız parçamız bizden koptu. Bir süredir boğuştuğu amansız hastalığa maalesef Alpay ağabeyimiz yenik düştü. Bugün ben de sınanıyorum, ne diyeceğimi bilemiyorum. Ayakta durmakta güçlük çekiyorum, kelimeleri seçemiyorum. Alpay ağabey şahsım adıma çocukluğumdan beri tanıdığım, bana ağabeylik yapan biriydi. Sizler de yakından tanıyordunuz çoğunuzun anıları vardı" dedi.

Survivor'da en acı konsey! Gözyaşları sel oldu

Murat Ceylan'ın vefat haberini vermesiyle yarışmacılar da gözyaşlarını tutamadı.

"KALBİMDEN BİR PARÇA KOPTU BUGÜN"

Uzun yıllardır birlikte çalıştığı arkadaşının ölüm haberiyle yıkılan Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından bu mesajı paylaştı:

Ne yazsam yetmeyecek, anlatamayacağım duygularımı. Kalbimden bir parça koptu bugün… Nurlar içinde yat, mekanın cennet olsun güzel insan.

Survivor'da en acı konsey! Gözyaşları sel oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...