Tgrt Haber

Taner Ölmez kızı Zeynep ile pozunu yükledi! Instagram yıkıldı

24 Nisan 2022 13:02 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 13:58
Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez 29 Haziran 2021 tarihinde evlendi.

Geçtiğimiz günlerde baba olmanın heyecanını yaşayan Taner Ölmez, kızı Zeynep ile pozunu ilk kez sosyal medya hesabı Instagram'da paylaştı. Ölmez'in fotoğrafına binlerce beğeni yağdı.

Ece Çeşmioğlu ile Taner Ölmez 29 Haziran 2021 tarihinde evlendi.

Geçtiğimiz yıl Ece Çeşmioğlu'yla dünyaevine giren Taner Ölmez, geçtiğimiz günlerde baba olmanın heyecanını yaşadı. Herkes merakla Taner Ölmez'den fotoğraf bekliyordu ki gelen fotoğraf sosyal medyayı salladı. Başarılı oyuncu, kızı Zeynep ile yatakta uzandığı anlarda çekilen fotoğrafını ilk kez takipçileriyle paylaştı.

Bebeğinin yüzünü göstermeyen oyuncu, bu karelerine "23 Nisan kutlu olsun" mesajını yazdı. Sosyal medya hesabında 2.1 milyon takipçisi bulunan Taner Ölmez'in bu gönderisine, başta Bartu Küçükçağlayan, Öykü Karayel ve Erkan Avcı gibi ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden "Ne güzel kare" gibi yorumlar yağdı.

Taner Ölmez kızı Zeynep ile pozunu yükledi! Instagram yıkıldı

Taner Ölmez'in paylaşımı, kısa sürede 100 bini geçkin beğeni alarak sosyal medyanın gündemine oturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...