Tgrt Haber

Tuba Büyüküstün'den büyük başarı: Türk oyuncuları arasında zirveye yerleşti!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
24 Ocak 2023 12:30 - Güncelleme : 24 Ocak 2023 14:35
Tuba Büyüküstün'den büyük başarı: Türk oyuncuları arasında zirveye yerleşti!
magazin,tuba büyüküstün

Dünyadaki en iyi film, dizi ve oyuncuların listelendiği uluslararası bir veritabanı olan IMDb, en iyi oyuncular listesini açıkladı. IMDb Starmetre sıralamasındaki dünyanın en iyi oyuncuları listesinde Tuba Büyüküstün, 2 bin 578'inci sırada yer alarak Türk oyuncuları arasında zirveye yerleşti.

Tuba Büyüküstün, IMDb Starmetre sıralamalarında Türk oyuncuları arasında zirveye oturdu. Bir süredir Netflix'te ekrana gelen Rise of Empires: Ottoman dizisiyle izleyiciyle buluşan Büyüküstün, Türk oyuncuları arasında zirvede yer aldı. Oyuncu, geçtiğimiz haftada olduğu gibi birinci sırayı kimseye kaptırmadı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN’Ü CEM YİĞİT TAKİP ETTİ

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, tüm dünyada 11 milyon kişi arasında 2 bin 578'inci oldu. Büyüküstün, bu sonuçla Türk oyuncular arasında üst sırada yer aldı. Tuba Büyüküstün'ü aynı dizide Fatih Sultan Mehmed'i oynayan Cem Yiğit Üzümoğlu takip etti. Üzümcüoğlu, 3 bin 674'üncü sırada kendisine yer buldu.

Şahmaran'la izleyici karşısına çıkan Serenay Sarıkaya, büyük çıkış yakaladı. Sarıyaka 3 bin 861'inci olarak Türk oyuncular arasında üçüncü oldu. Can Yaman dördüncü, Demet Özdemir beşinci ve Kerem Bürsin, Ayça Ayşin Turan yedinci, Hande Erçel sekizinci, Burak Deniz dokuzuncu ve Damla Sönmez 10'uncu oldu. 

Tuba Büyüküstün'den büyük başarı: Türk oyuncuları arasında zirveye yerleşti!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...