Tgrt Haber

Tuba Ünsal, Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'i yerden yere vurdu: Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
13 Aralık 2022 11:24 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 11:56
Tuba Ünsal, Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'i yerden yere vurdu: Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan
magazin,tuba ünsan,burak özçivit

Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da ünlü oyuncu Kevin Spacey ile bir araya geldi. Adı birçok çocuk istismarı olayına karışan Kevin Spacey ile fotoğrafını paylaşan Burak Özçivit’e sosyal medya üzerinden tepkiler çığ gibi büyürken manken Tuba Ünsal da sessiz kalamadı.

Ünü ülke dışına taşan oyuncu Burak Özçivit, Adelali Binali'nin davetlisi olarak gittiği Katar'da bir oyuncuyu 14 yaşındayken istismar ettiği başta olmak üzere adı birçok istismar olayına karışan Kevin Spacey ile buluştu. Fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmasıyla gündem olan Özçivit'e bir tepki de meslektaşı Tuba Ünsal'dan geldi. Ünlü manken, “Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan" dedi.

“UTANIYORUM SİZDEN VE SİZİNLE AYNI İŞİ YAPMAKTAN”

Oyuncu Burak Özçivit'in Kevin Spacey ile buluşmasını tepki gösteren Tuba Ünsal, sosyal medya hesabından, "Para karşılığında tüm dünyanın karşısında durduğu taciz ve tecavüzle yargılanan bir oyuncuyla yan yana poz vermek! Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan... Tecavüze uğrayan çocuklardan biri 14 yaşında" ifadelerini kullandı.

Tuba Ünsal, Kevin Spacey ile buluşan Burak Özçivit'i yerden yere vurdu: Utanıyorum sizden ve sizinle aynı işi yapmaktan

KEVIN SPACEY HAKKINDAKİ İDDİALAR

ABD'li aktör Anthony Rapp, 14 yaşındayken kendisine cinsel istismarda bulunan Hollywood yıldızı Kevin Spacey'e dava açmıştı. Spacey daha önce İngiltere'de 2005-2013 arasında üç erkeğe yönelik cinsel saldırı suçlamalarını reddetmiş, 2019'da ise kendisine yönelik uygunsuz davranış ve cinsel saldırı suçlaması davaları Massachusetts'te mahkeme tarafından düşürülmüştü. Beş ayrı cinsel suçtan yargılanan Amerikalı aktör Kevin Spacey, haziran ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da hakim karşısına çıkmış ve kefaletle koşulsuz serbest bırakılmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...