Tgrt Haber

Tuba Ünsal'dan namaz eleştirilerine cevap: Ne düşündükleri umurumda değil

01 Nisan 2022 14:17 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 14:21
Tuba Ünsal, sevenlerinden destek mesajları da aldığını söyledi.

Eski manken ve ünlü oyuncu Tuba Ünsal, namaz kılmaya başladığını açıklamasının ardından gelen tepkilere cevap verdi. Ünsal, "İnsanların ne düşündüğü umurumda değil’ dedi.

Tuba Ünsal, sevenlerinden destek mesajları da aldığını söyledi.

Eski manken ve ünlü oyuncu Tuba Ünsal, geçtiğimiz günlerde verdiği röportaj sonrası sosyal medyada çok konuşuldu. Maneviyat duygusuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ünsal, "Zor anlarımda dua ederim. Namaz kılmaya da başladım önceden bunu söylemeye çekinirdim." demişti.

Bu açıklamaları nedeniyle bir kesimden tepki alan Ünsal, eleştirilere hemen cevap verdi.

“İNSANLARIN NE DÜŞÜNDÜĞÜ UMURUMDA DEĞİL”

İnsanların ne düşündüğünün umurunda olmadığını belirten Ünsal, "Fransa'daki arkadaşım kiliseye gidip dua edebiliyorsa, ben ülkemde bunu açıklamaktan neden çekineyim. Ben de kötü olduğumda maneviyatımı güçlendirmek için böyle bir şey yaptığımı söyledim." dedi.

DESTEK MESAJLARI DA GELİYOR

Oyuncu, sevenlerinden destek mesajları da aldığını söyleyerek, "Ben de namaz kılıyorum. Arkadaşlarıma söylemekten çekiniyordum. 'Tuba Ünsal söylüyorsa ben de arkadaşlarıma söyleyeceğim' diye mesajlar aldım." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...