Tgrt Haber

Ümit Erdim ve Seda Erdim'e nazar değdi! Kafa karıştıran hamle geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
16 May 2024 10:56 - Güncelleme : 16 May 2024 10:56
Ümit Erdim ve Seda Erdim'e nazar değdi! Kafa karıştıran hamle geldi

Hayat Bilgisi, Selena gibi yapımlarda rol alan Ümit Erdim ile eşi Seda Erdim’in sessiz sedasız boşandığı öne sürüldü. Bir süredir birlikte herhangi bir paylaşım yapmayan çiftten Seda’nın soyadını değiştirmesi de iddiaları güçlendirdi.

Oyunculuğu bırakarak çocukluk hayali olan pilotluk mesleğini seçen Ümit Erdim, 2017 yılında Seda Çınar ile evlendi. İki kızı olan çiftin bir süredir boşanacağı iddia edilirken, Seda Çınar'ın hamlesi çıkan iddiaları daha da kuvvetlendirdi. 

ÜMİT ERDİM İLE SEDA ERDİM BOŞANDI MI?

2023 yılında katıldığı Survivor yarışmasına katılan Ümit Erdim, oyunculuk mesleğini bırakarak pilot oldu. Son zamanlarda birlikte fotoğraflarını hiç paylaşmayan çiftin ayrılık kararı aldığı iddia edildi. Seda Erdim'in eşinin soyadını kaldırmasının ardından "Sessiz sedasız boşandılar" iddiaları gündeme geldi. 

Ümit Erdim ve Seda Erdim'e nazar değdi! Kafa karıştıran hamle geldi - 1. Resim

Ümit Erdim ve Seda Erdim'e nazar değdi! Kafa karıştıran hamle geldi - 2. Resim

Ümit Erdim ve Seda Erdim'e nazar değdi! Kafa karıştıran hamle geldi - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...