Tgrt Haber

Ünlü müzisyen Hakan Yelbiz, geçirdiği kazada feci şekilde can verdi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Ocak 2023 08:53 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 10:26
Ünlü müzisyen Hakan Yelbiz, geçirdiği kazada feci şekilde can verdi!
magazin,kaza,hakan yelbiz

Ünlü müzisyen Hakan Yelbiz, Muğla’nın Milas ilçesinde direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobiliyle şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Hakan Yelbiz hayatını kaybederken araçta bulunan Sabine Ayper Yelbiz ağır yaralandı.

Selimiye Mahallesi Söke karayolunda saat 13.00 sıralarında meydana gelen kazada İzmir istikametine seyir halinde olan müzisyen Hakan Yelbiz yönetimindeki otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Metrelerce savrulan otomobil dere yatağında ağaca çarparak durabildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

MÜZİSYEN HAKAN YELBİZ HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı görenler durumu ihbar etmesi üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan Yelbiz ve yolcu konumundaki Sabine Ayper Yelbiz itfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde müzisyen Yelbiz'in hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralı Sabine Ayper Yelbiz ise ilk müdahalenin ardından Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HAKAN YELBİZ KİMDİR?

Bas gitarist olan Hakan Yelbiz, 47 yaşındadır. Aranjörlük ve prodüktörlük yapan Yelbiz, Mustafa İpekçioğlu'yla kurduğu orkestrayla çalışmalar yaptı ve başta sanatçı Hakan Altun olmak üzere birçok ünlü isimin çalışmalarında ve albümlerinde katkısı bulundu.

Ünlü müzisyen Hakan Yelbiz, geçirdiği kazada feci şekilde can verdi!

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...