Tgrt Haber

Kubilay Aka tehditle 40 bin dolar dolandırıldı: “Aile hayatını bitireceğim”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
11 Eylül 2022 10:05 - Güncelleme : 11 Eylül 2022 10:29
Kubilay Aka tehditle 40 bin dolar dolandırıldı: “Aile hayatını bitireceğim”
kubilay aka,dolandırma,şantaj

Vatanım Sensin ve Çukur gibi dizilerde son dönemde yıldızı parlayan ünlü oyuncu Kubilay Aka, büyük bir dolandırıcılık şoku yaşadı. Aka, müstehcen fotoğraflarının basına sızdırılacağı tehdidiyle 40 bin dolarından oldu.

Son olarak  Çukur dizisindeki Celasus rolüyle hafızalara kazınan Kubilay Aka, büyük bir dolandırıcılık çetesinin eline düştü. Müstehcen fotoğraflarının basına sızdırılacağı iddiasıyla şantajcılara 40 dolar kaptıran Kubilay Aka, soluğu savcılıkta aldı.

"AİLE HAYATINI BİTİRECEĞİM. KARİYERİN SON BULACAK"

Kubilay Aka daha önce de bir kadına attığı mesajların ifşa olmasıyla  magazin gündemindeydi. Ünlü oyuncu şimdi de müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceğini söyleyen bazı kişilerin şantajına takıldı. Ünlü oyuncuya ulaşan kişi ya da kişiler Aka’nın müstehcen fotoğraf ve videolarını piyasaya süreceğini belirtip şantaj yaptı. Bunun üzerine Aka, bu şahsın istediği 40 bin doları banka hesabına yatırdı. Ardından başka bir kişi ünlü oyuncudan 60 bin dolar daha talep etti.

Kubilay Aka tehditle 40 bin dolar dolandırıldı: “Aile hayatını bitireceğim”

Ünlü oyuncu "Aile hayatını bitireceğim. Kariyerin son bulacak" şeklinde mesajlarla tehditlere maruz kalınca oyuncu, soluğu savcılıkta aldı ve suç duyurusunda bulundu. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...