Tgrt Haber

Biran Damla Yılmaz koronavirüse yakalandı

08 Aralık 2021 14:12
Biran Damla Yılmaz koronavirüse yakalandı
yasak elma,Biran Damla Yılmaz

Kırgın Çiçekler dizisiyle adını duyuran oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Şimdilerde Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Kumru'yu canlandıran Biran Damla Yılmaz, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.

Kırgın Çiçekler, Can Evim, Çılgın Dershane, Baraj ve bir çok dizi filmde rol alan şimdilerde ise Yasak Elma'nın sevilen karakterini canlandıran 24 yaşındaki oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından duyuran Yılmaz, takipçilerine sağlık durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

"ŞU ANDA SAĞLIĞIM GAYET İYİ"

Ünlü oyuncu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Şu anda sağlığım gayet iyi. Bol bol dinleniyorum. Karantinadayım, kimseyi tehlikeye atmıyorum. Merak edenlere duyurulur; C vitaminini eksik etmeyin arkadaşlar." dedi.

Biran Damla Yılmaz koronavirüse yakalandı
Oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın sosyal medya paylaşımı

KUMRU DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Biran Damla Yılmaz'ın Yasak Elma'dan ayrılacağı iddiaları sosyal medyada yerini aldı. Bu iddiaların ardından Yasak Elma'nın güzel oyuncusundan henüz bir açıklama gelmedi. 

BİRAN DAMLA YILMAZ KİMDİR?

Yasak Elma dizisinin güzel oyuncusu Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kameralar karşısına ilk olarak 2014 yılında yayınlanan Yasak dizisinde canlandırdığı Esma karakteri ile çıkan Biran Damla Yılmaz Konservatuar eğitimi aldı. Özellikle Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Eylül karakteriyle tanına Biran Damla Yılmaz, Beyaz Yalan, Canevim , Çılgın Dersane: Ada, Kırgın Çiçekler, Mucize 2 Aşk, Baraj gibi yapımlarda da rol aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...