Tgrt Haber

Ünlü şarkıcı Kibariye hastaneye kaldırıldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
10 May 2023 00:30 - Güncelleme : 10 May 2023 01:09
Kibariye,Mersin,Sahne,Şarkıcı

Mersin'de sahne alan ünlü şarkıcı Kibariye, dengesini kaybederek sahneden aşağı düştü. Hastaneye kaldırılan Kibariye, tedavi altına alınırken sahneden düştüğü anlar kameralara saniye saniye yansıdı.

Mersin'de Turgut Reis Mahallesi Kültür ve Sanatevi önünde gerçekleştirilen "Romanlar Buluşması" konserinde sahneye çıkan ünlü sanatçı Kibariye, büyük bir talihsizlik yaşadı.

2 METREDEN YERE DÜŞTÜ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; ünlü sanatçı için sahneye çıkan bir hayranı ona doğru koştuğu sırada korumasının müdahalesi sırasında darbe alan Kibariye, 2 metre yükseklikten aşağıya düştü.

DÜŞME ANLARI KAMERADA

Yaralanan Kibariye önce yakın bir özel hastaneye ardından da Mersin Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan Kibariye'nin düşme anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

BAKAN KOCA: BİLİNCİ YERİNDE

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kibariye'nin sağlık durumuna ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda, “Ses sanatçımız Kibariye, sahnede yaşadığı talihsiz bir olay sonucu yaralandı. Tedavisi Mersin Şehir Hastanesinde devam ediyor. Bilinci yerinde. Bir süreliğine gözlem altında tutulup, taburcu edilecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Sesinizle, neşenizle sizi tekrar aramızda görmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...