Tgrt Haber

Kanserle mücadele ediyordu! Şarkıcı Fulden Uras koronavirüse yakalandı

22 Mart 2022 13:41 - Güncelleme : 22 Mart 2022 13:48
Kanserle mücadele ediyordu! Şarkıcı Fulden Uras koronavirüse yakalandı

Uzun süre boyunca kanserle mücadele eden ve hastalığı yeniden nükseden ünlü şarkıcı Fulden Uras, koronavirüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. Kendisiyle birlikte evde 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığını belirten Uras, "Umarım bu süreci kazasız, belasız atlatırız” dedi.

Daha önce meme kanserine yakalanan ve birçok kez bıçak altına yatan ünlü şarkıcı Fulden Uras, hastalığının nüksetmesinden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda koronavirüse yakalandığını duyurdu.

“EVDE 4 KİŞİ POZİTİFİZ”

Ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisiyle birlikte evde 3 kişinin daha koronavirüse yakalandığını söyledi. Uras, “Bizle yakın zamanda temas kuran herkes lütfen en kısa zamanda test yaptırsın. Allah'tan oraya buraya çok gitmedik. Umarım bu süreci kazasız, belasız atlatırız” dedi.

Kanserle mücadele ediyordu! Şarkıcı Fulden Uras koronavirüse yakalandı

Öte yandan yeniden meme kanseriyle mücadele etmeye başlayan Uras "Bitmeyen çilem... 3 gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum. Sayısını unuttum. Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok" ifadelerini kullanmıştı.

AMELİYAT SONRASI AÇIKLAMA

Bir kez daha ameliyat olmak zorunda kalan şarkıcı, geçirdiği operasyon sonrası Instagram hesabından paylaştığı video ile son sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Fulden Uras, "Dostlar, arayan, soran, mesaj atan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Başarılı geçti ameliyatım. Birkaç gün dinleneceğim. Allah'a emanet olun." şeklinde konuşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...