Tgrt Haber

Uyuşturucudan gözaltına alınan Kalben'den ilk açıklama: "Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum"

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: Tgrthaber.com.tr
09 May 2024 16:30 - Güncelleme : 09 May 2024 16:31

İstanbul’da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şarkıcı Kalben'den ilk açıklama geldi. Ünlü şarkıcı, "Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyunuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm" diyerek sevenlerine seslendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu operasyonu düzenlenmiş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma çerçevesinde ‘Kalben Sağdıç’ olarak bilinen şarkıcı da gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Burada Savcılığa ifade veren şüpheli, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe yurt dışına çıkış yasağı şeklinde adli kontrol tedbiri uygulanması şartıyla serbest bırakıldı.

Kalben tutuklandı mı, neden gözaltına alındı? Kalben Sağdıç kimdir, kaç  yaşında, nereli? İşte son durumu -

"KIYMETLİ KAMUOYUNUZU OYALADIĞIM İÇİN ÜZGÜNÜM"

Ünlü şarkıcı olaylar sonrası açıklama yaptı. Ailesinin yanında olduğunu söyleyen Kalben,  "Sağlığımla ilgili endişe duymanızı istemiyorum. Kıymetli kamuoyunuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm" dedi. 

 
Kaynak: Tgrthaber.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...