Tgrt Haber

Pınar Altuğ’a saplantısı sebebiyle Yağmur Atacan’a silahlı saldırıda bulunan zanlı 8 yıl üstüne yakalandı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
09 Ekim 2022 11:44 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 12:10
Pınar Altuğ’a saplantısı sebebiyle Yağmur Atacan’a silahlı saldırıda bulunan zanlı 8 yıl üstüne yakalandı!
magazin,pınar altuğ,yağmur atacan

Cezası kesinleşmiş ve hapis cezası bulunan firari hükümlüler hakkında İstanbul’da dün sabaha karşı operasyon yapıldı. 106 kişinin gözaltına alındığı operasyonda Yağmur Atacan'a "Pınar benim ruh eşim" diyerek silahlı saldırı düzenleyen Galip T. İsimli şahısta bulunuyor.

Asayiş Şube Müdürlüğü’nün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlüleri yakalamak amacıyla dün sabaha karşı yaptığı operasyonda 234 ekip, 474 polisin katılımıyla önceden belirlenen 433 adrese baskın düzenlendi. Operasyonda kasten adam öldürme, hırsızlık, dolandırıcılık, nitelikli cinsel istismar gibi suçlardan onlarca yıl hapis cezası bulunan hükümlüler bulunduğu belirtildi.

YAĞMUR ATANCAN'A SİLAHLI SALDIRI DÜZENLEYEN ŞAHIS DA YAKALANDI

Polis operasyonunda yakalanan isimler arasında 7 Nisan 2014 yılında Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenleyen Galip T. de bulunuyor. Etiler’de meydana gelen olayda Yağmur Atacan'ın içinde bulunduğu otomobile ateş açılmıştı. Saldırı sonucu mermiler otomobile isabet ederken, Yağmur Atacan olaydan yara almadan kurtulmuştu. Polis olaydan sonra kısa süre sonra şüpheli Galip T.'yi gözaltına almıştı. Şüpheli "Pınar benim ruh eşim" diyerek işlediği suçu itiraf etmişti.

Pınar Altuğ’a saplantısı sebebiyle Yağmur Atacan’a silahlı saldırıda bulunan zanlı 8 yıl üstüne yakalandı!

İKİ KEZ YARGILANDI

Galip T. işlediği suçtan yargılanarak önce 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılmış, bu karar İstanbul Bölge Adliyesi tarafından bozulmuştu. Bir kez daha yargılanan Galip T. için bu kez 7 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Galip T., kararın kesinleşmesinden sonra polis tarafından aranıyordu. Operasyonda yakalanan hükümlüler işlemlerinin ardından cezaevlerine teslim edildiler.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...