Tgrt Haber

Yalı Çapkını setinde feci kaza! Tüm ekip seferber oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Şubat 2024 09:49 - Güncelleme : 27 Şubat 2024 11:19
Yalı Çapkını setinde feci kaza! Tüm ekip seferber oldu
Yalı Çapkını,Kaza

Başrolünde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin setinde görev alan Fethi Savaş Altınpulluk set bitiminde feci bir kaza geçirdi. Dizide focus puller olarak görev alan Altınpulluk ağır yaralanarak ameliyata alındı.

Yalı Çapkını'nın cumartesi günü set bitiminde yaşanan kaza, tüm ekibi korkuttu. Dizide focus puller (lensin odak noktasının metrajını ayarlayan ve kamera asistanlarının şefi) görevinde yer alan Fethi Savaş Altınpulluk kaza geçirerek ağır yaralandı. 

YALI ÇAPKINI SETİNDE KORKUTAN KAZA

Yalı Çapkını ekibinde çalışan Fethi Savaş Altınpulluk, cumartesi günü saat 23.00 sıralarında korkunç bir kaza geçirdi. Dizide focus puller (lensin odak noktasının metrajını ayarlayan ve kamera asistanlarının şefi) olarak görev yapan Fethi Savaş Altınpulluk, işini bitirip yalıdan çıktı ve kendi aracına doğru gitmek üzereyken hızla gelen motosikletin çarpmasıyla ağır şekilde yaralandı. Hastaneye kaldırılan Altınpulluk, apar topar ameliyata alındı.

Yalı Çapkını setinde feci kaza! Tüm ekip seferber oldu - 1. Resim

YALI ÇAPKINI EKİBİ SEFERBER OLDU 

Kaza haberini alan set ekibi büyük üzüntü yaşarken, ağır yaralanan Altınpulluk'u ekip bir saniye olsun yalnız bırakmıyor. Beyin ameliyatı geçiren çalışanları için Yalı Çapkını’nın yapım şirketi de seferber oldu. 

Yalı Çapkını setinde feci kaza! Tüm ekip seferber oldu - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...