Tgrt Haber

Yargı'nın finali için özel uçak indi!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 May 2024 12:00 - Güncelleme : 27 May 2024 12:00
Yargı'nın finali için özel uçak indi!

Dün akşam yayınlanan Yargı dizisinin final bölümüne ilgi yoğundu. Tüm oyuncu kadrosu ve teknik ekibin katılımıyla gerçekleşen özel bir geceyle izlenen dizinin finaline Katar’lı babanın, kızlarını özel uçakla final gecesine gönderdiği öğrenildi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde seyircili gösterim ile final yapan Yargı dizisinin biletleri çıkar çıkmaz tükendi. Gecenin tüm geliri öncelikle deprem bölgesindeki gençler olmak üzere Türk Eğitim Vakfı'na (TEV) gençlerin eğitimi için bağışlandı. Dünyanın dört bir yanında ilgiyle izlenen Yargı dizisinin finali yoğun ilgiyle karşılanırken, tüm ekibin katılımıyla gerçekleşen geceye, özel uçak indi. 

YARGI'NIN FİNALİNE ÖZEL UÇAK İNDİ 

Yargı dizisinin final akşamı yoğun ilgiyle karşılandı. Tüm ekip oyuncularının geceye katılımıyla gerçekleşen akşamda özellikle dikkat çeken bir olay ise Katar’dan özle uçakla gelen  Yargı hayranı oldu. Katar’lı babanın, kızlarını özel uçakla Yargı’nın final gecesine gönderdiği öğrenildi.

Yargı'nın finali için özel uçak indi! - 1. Resim

Yargı'nın finali için özel uçak indi! - 2. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...