Tgrt Haber

Yargı'ya Defne Kayalar dahil oldu, Medcezir iddiaları tekrar gündem oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
13 Şubat 2024 11:48 - Güncelleme : 13 Şubat 2024 11:59
Dizi,Pınar Deniz,Mine Tugay

Başrolünde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin kadrosuna Defne Kayalar dahil oldu. Savcı rolüyle diziye dahil olan Kayalar hakkında Medcezir dizisinin çekildiği zamanda ortaya atılan iddialar tekrar gün yüzüne çıktı.

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’u buluşturan Medcezir dizisindeki Ender karakterini oynayan Mine Tugay ani bir şekilde diziden ayrılmıştı. İddiaya göre, bu ayrılığın nedeni Mine Tugay’ın dizinin yönetmeni olan Ali Bilgin’in sevgilisi Defne Kayalar’ın rolünü arttırdığı için Tugay'la gerginlik yaşaması olarak gösterilmişti.

MEDCEZİR İDDİALARI TEKRAR GÜN YÜZÜNE ÇIKTI 

Yargı dizisinin yönetmeni Ali Bilgin’in 2014 yılında evlendiği eşi Defne Kayalar’ın diziye Savcı rolüyle dahil olmasının ardından, yeni iddialar ortaya atıldı. Mine Tugay’ın Defne Kayalar nedeniyle diziden ani apar topar ayrıldığı öne sürülmüştü. Dizinin fanları Pınar Deniz’in rolünün de azaltılıp azaltılmayacağı konusundaki endişelerini sosyal medyadan dile getirdi.

Yargı'ya Defne Kayalar dahil oldu, Medcezir iddiaları tekrar gündem oldu - 1. Resim

"TATSIZ ŞEYLER YAŞADIM"

Mine Tugay, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı soru cevap kısmında, “Oyunculuk anlamında beni çok heyecanlandıran, içinde olmaktan büyük zevk aldığım, partnerimi çok sevdiğim ve deliler gibi çalışarak sahneleri oluşturduğumuz bir projenin (Medcezir) içinde olmak bir oyuncu için büyük şans. Ama o süreçte çok tatsız şeyler yaşadım. Benim için yıkıcı oldu…” ifadelerini kullanmıştı.

Yargı'ya Defne Kayalar dahil oldu, Medcezir iddiaları tekrar gündem oldu - 2. Resim

 

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...