Tgrt Haber

Yasak Elma'da Seda Sayan taklidi kırdı geçirdi: Köpekler gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşıyorum!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
06 Nisan 2023 10:27 - Güncelleme : 06 Nisan 2023 11:32
Yasak Elma'da Seda Sayan taklidi kırdı geçirdi: Köpekler gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşıyorum!
Seda Sayan,Yasak Elma,Eda Ece

6 sezondur devam eden dizi Yasak Elma 179. bölümüyle final yapmaya hazırlanırken her bölümü sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Yasak Elma dizisi 10 Nisan Pazartesi günü 171. bölümüyle ekrana gelecek. Yasak Elma'nın yeni bölümünde Yıldız'ın Seda Sayan taklidi sosyal medyada çok konuşulurken, Eda Ece'nin oyunculuk performansı beğeni kazandı.

Her pazartesi ekranlarda yer alan Yasak Elma dizisi, yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla kırıp geçirdi. 6 bölüm sonra final yapacak Yasak Elma dizisi her bölümüyle izleyiciyi gülmekten kırıp geçiriyor. 

YASAK ELMA DİZİSİNDE SEDA SAYAN TAKLİDİ!

Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, kendisini koltuktan kaldırmak isteyen kadınla tartışırken, Seda Sayan ile özdeşleşen sözler ile cevap verdi. Seda Sayan'ın taklidini yapan Yıldız karakteri, "Köpekler gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşıyorum. Siz kimsiniz?" diye hesap sordu.

YASAK ELMA OYUNCULARI 

  • Eda Ece,
  • Şevval Sam,
  • Sevda Erginci,
  • Biran Damla Yılmaz,
  • Murat Aygen,
  • Melisa Doğu,
  • Sevda Erginci

Yasak Elma'da Seda Sayan taklidi kırdı geçirdi: Köpekler gibi çalışıp kraliçeler gibi yaşıyorum!

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız ve Doğan evlilik hazırlıklarına başlarlar, ancak bu seferde Yıldız’ın aklına takılan sorular vardır ve Doğan’ı denemeye karar verir. Handan, Julia’nın elinden kurtulurken ona şartlarını söyler. Kumru’nun hamileliğini ve bebeğin babasını açıklaması herkeste şok etkisi yaratır.

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...