Tgrt Haber

Yıldız Tilbe'den pes dedirten öneri! 'Köpeklere zehirli et verin, gebersinler'

12 Mart 2022 14:38 - Güncelleme : 12 Mart 2022 15:14
Yıldız Tilbe'den pes dedirten öneri! 'Köpeklere zehirli et verin, gebersinler'

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, şahsi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme oturdu. Sahipsiz saldırgan köpekler için "Bölge halkı zehirli et versin hepsi gebersin" diyen Tilbe kısa sürede tepki çekti. Tilbe yapılan yorumların ardınsan yeni bir açıklama yaparak saldırgan köpeklerin insan öldüren kişilerden bir farkının olmadığını söyledi.

Türk müziğinde efsane olan ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tüm tepkileri üzerine çekti. Tilbe’nin sokak köpeklerini hedef göstererek yaptığı paylaşımla kısa sürede hayvan severlerin hedefi oldu. 

"KÖPEKLERE ZEHİRLİ ET VERİN, GEBERSİNLER"

Özellikle şarkılarıyla gözde isim olan Yıldız Tilbe, Twitter hesabını aktif şekilde kullanmasıyla da biliniyor. Tilbe yaptığı son paylaşımda, "Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? ” sözleriyle takipçilerinin hedefi oldu.

Yıldız Tilbe'den pes dedirten öneri! 'Köpeklere zehirli et verin, gebersinler'

Tilbe sözlerine şu şekilde devam etti:

“Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da”

"KÖPEKLERDEN NEFRET EDİYORUM"

Açıklamalarına kısa sürede çok fazla tepki alan Tilbe, "Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın da hayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan, öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu an çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum. Sevmek için bir sebep göremiyorum." dedi.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Yıldız Tilbe'nin "Saldıran köpek gruplarına bjlundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin , insan parçalamak nedir ya" sözlerine kısa sürede tepki yağdı. 

Yıldız Tilbe'den pes dedirten öneri! 'Köpeklere zehirli et verin, gebersinler'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...