Tgrt Haber

Yılmaz Morgül'ün acı günü: Annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti

01 Ocak 2023 09:02 - Güncelleme : 01 Ocak 2023 09:12
Yılmaz Morgül'ün acı günü: Annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti
Yılmaz morgül,Fatma Morgül,vefat,yılbaşı

Verdiği konserler ve son dönem videolarıyla gündem olan ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül’ün annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti. Morgül'ün annesinin vefat etmesinin ardından doktor kontrolünde sahneye çıktığı öğrenildi.

Son dönem videoları, verdiği konserler ve kıyafet tercihleriyle gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül'ün acı günü. Ünlü şarkıcı uzun süredir yoğun bakımda kanser tedavisi gören annesi Fatma Morgül'ü kaybetti.

SAATLER SONRA SAHNEYE ÇIKTI

Habertürk'te yer alan habere göre, yılbaşı gecesinde hayata gözlerini yuman anne Morgül'ün ölümünün ardından Yılmaz Morgül, anlaşması olduğu için Büyükçekmece’deki bir otelde doktor kontrolüyle sahneye çıkmak zorunda kaldı.

Yılmaz Morgül'ün acı günü: Annesi Fatma Morgül hayatını kaybetti

BUGÜN DEFNEDİLECEK

Anne Fatma Morgül'ün, 1 Ocak Pazar (bugün) günü Beykoz Merkez Camii’nde kılınacak ikindi namazına müteakip Beykoz Kemerüstü Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...