Tgrt Haber

Yine hastanelik olan Seren Serengil, programdan mı kovuldu? Seren Serengil neden yok? Seren Serengil’in yerine Ece Erken mi gelecek?

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
10 Ocak 2023 09:53 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 10:26
Yine hastanelik olan Seren Serengil, programdan mı kovuldu? Seren Serengil neden yok? Seren Serengil’in yerine Ece Erken mi gelecek?
magazin,seren serengil

Magazin programı sunucusu ve şarkıcı Seren Serengil, birlikte program yaptığı Bircan Bali ve Arto ile ilgili daha önce sorun yaşamıştı. Strese bağlı tansiyon problemi yaşayan Seren Serengil, dün yine programa başlamadan önce fenalaşmış ve hastanelik olmuştu. Erkek arkadaşı Mustafa Tohma’nın "Şuuru bulanık" ifadesiyle hastane paylaşımı yapmasının ardından kulislerde Seren Serengil’in yine Bircan Bali ve Arto’yla sorun yaşadığı ve bu yüzden hastanelik olduğu iddia edildi.

Seren Serengil'in canlı olarak yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programında bugün olmaması söylentileri beraberinde getirdi. Dün hastanelik olan Seren Serengil’in Bircan Bali ve Arto'yla yine birbirine girdiği iddia edildi. Bircan Bali ve Arto ile defalarca sorun yaşayan ünlü ismin bu kez de kamera karşısına çıkmaması ve dün yine hastanelik olmasından kaynaklı programdan ayrıldığı iddia edildi. Ece Erken veya Pınar Eliçe'nin Serengil’in yerine geleceği de söylentiler arasında yer alıyor.

SEREN SERENGİL NEDEN YOK? SEREN SERENGİL'E NE OLDU?

Seren Serengil, sunuculuğu yaptığı Söylemezsem Olmaz canlı yayınında bugün de yer almadı. Seren Serengil, daha önce de koronavirüse yakalandığını söyleyerek canlı yayını terk etmişti. Bircan Bali ve Arto ile defalarca sorun yaşayan Seren Serengil yine sağlık problemi yaşıyor. Mustafa Tohma sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu: "Sabah gayet iyiydi işine gitti ama yine ne olduysa tansiyonu 18.10 ve şu an şuuru bulanık. Bir ayda 3. kez hastanelik oldu. Kendine gelince ne olduğunu öğreneceğim"

SEREN SERENGİL'E NE OLDU?

Geçtiğimiz haftalarda Bircan Bali, Arto ve Seren Serengil'in moderatör koltuğuna oturduğu programın canlı yayında zaman zaman gergin anlar yaşanıyor. Programın açılışı sırasında üçlünün arasındaki soğuk rüzgarlar ekrana yansımıştı. Sonrasında ise Seren Serengil'in çenesi kitlenmiş ve ekran önünden ayrılıp hastaneye gitmişti. Bugün de Söylemezsem Olmaz'da sağlık sorunu nedeniyle yer almayan Seren Serengil'in durumuna ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

Yine hastanelik olan Seren Serengil, programdan mı kovuldu? Seren Serengil neden yok? Seren Serengil’in yerine Ece Erken mi gelecek?

ÇARPICI İDDİA

İddiaya göre Seren Serengil, "Ben Ebru Yaşar haberi yayınlamam" dedi ve daha önce de birçok kez sorun çıkardığı için programdan kovuldu. Seren Serengil'in yerine Ece Erken veya Pınar Eliçe'nin geleceği iddialar arasında yer alıyor. Henüz iddialarla ilgili bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...