Tgrt Haber
Magazin - Magazin
13 saat 42 dakika önce

Kızılcık Şerbeti'nden ayrılan Selin Türkmen'in yeni dizisi belli oldu!

Yeni sezonun iddialı yapımları arasında yer alan Kara Dut dizisinin oyuncu kadrosu netleşmeye başladı. İrem Helvacıoğlu ve Burak Dakak’ın yer aldığı diziye son olarak Kızılcık Şerbeti dizisinde Çimen karakteriyle yer alan Selin Türkmen dahil oldu.
Magazin - Magazin
14 saat 6 dakika önce

Aras Bulut İynemli'li dizide Devrim Özkan'ın rolü değişti! Yeni Esme ise Ahsen Eroğlu oldu

Bu hafta çekimlerinin başlayacağı Deha dizisinde beklenmedik bir değişim oldu. Aras Bulut İynemli’nin başrolünde yer aldığı dizinin bir diğer başrol oyuncusunun ise Devrim Özkan olacağı gündemdeydi. Rolün sahibi değişti ve Devrim Özkan’ın yerine Ahsen Eroğlu dahil oldu.
Magazin - Magazin
14 saat 32 dakika önce

Murat Yıldırım ve Iman Elbani'den jet ski şov! Profesyonelleri aratmadılar

Ebru Şahin ile birlikte başrolü paylaştığı yeni dizinin hazırlıklarına başlayan Murat Yıldırım, çekimler öncesi ailesiyle beraber tatile çıktı. Eşi İman Elbani ile jet ski yapan Murat Yıldırım’ın görüntülerine yorum yağdı.
 - Eşini gülme krizine soktu
15 saat 55 dakika önce

Dubai'deki 100 bin dolarlık dev bavulu satın alan Kenan Doğulu’ya Beren Saat’ten esprili yorum!

Kenan Doğulu 2024 yaz turnesine kendinden daha büyük kırmızı bir bavullu çıktı. Beren Saat ise eşinin bavulunu anlatırken gülme krizine girdi.
Magazin - Magazin
16 saat 51 dakika önce

Eda Ece, Buğrahan Tuncer ile boşanma iddialarına sitem etti

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece, 3 ay önce kızı Mina İpek'i kucağına almıştı. Son olarak eşi Buğrahan Tuncer'i takipten çıkan Eda Ece 'boşanma' haberleriyle gündeme gelmesine sitem etti.
 - Tepkisi sosyal medyayı salladı
18 saat 2 dakika önce

Hadise'nin sahnedeki tepkisi 'Bir de bayıl istersen' dedirtti

Bodrum'da konser veren Hadise'nin hayranı fotoğraf çektirmek için sahneye atlayınca kısa süreli bir arbede yaşandı. Koruma müdahale esnasında Hadise'nin koluna çarpınca, şarkıcının tepkisi sosyal medyayı ikiye böldü.
 - "Köpek kadar değerimiz yok"
18 saat 45 dakika önce

Kazayı paylaşan Özge Özder yaralıyı umursamadı! "Köpek kadar değerimiz yok"

Oyuncu Özge Özder, Bodrum’da motosiklet sürücüsünün yola çıkan köpeğe çarptığı anlara şahit oldu. Yaşanan kazada sürücü ağır yaralanırken, köpeğin başında bekleyen Özge Özder’in sözleri tepki topladı.
Magazin - Magazin
19 saat 23 dakika önce

Siyah Kalp dizisinin başrol oyuncusu İlker Aksum baba oluyor

Oyuncu İlker Aksum, geçtiğimiz yıl sade bir törenle nefes terapisti Dilay Ekmekçioğlu ile evlendi. Siyah Kalp ile ekranlara dönecek İlker Aksum’un eşi Dilay Ekmekçioğlu'nun 8 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 19:53

Sezen Aksu'yu bağış adı altında 200 bin lira dolandırdılar

Ünlü sanatçı Sezen Aksu, Beyoğlu Belediye Başkanlığı tarafından aradığını söyleyen kişiler tarafından dolandırıldı.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 17:39

Kızılcık Şerbeti’nin Kıvılcım’ı Evrim Alasya’dan şiddet itirafı!

Kızılcık Şerbeti dizisinde Kıvılcım karakteriyle yer alan Evrim Alasya, katıldığı programda "Şiddete maruz kaldınız mı?" sorusuna, "Fiziksel hiç olmadı ama psikolojik şiddete maruz kaldım" dedi.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 17:17

Foşur foşur lakaplı Cem Özkök reklam yaptı, 500 bin TL ceza yedi!

Sosyal medyada yaptığı foşur foşur temizlikle tanınan fenomen Cem Özkök, kendi markası olan lavanta yağını paylaşınca ceza yedi. Ticaret Bakanlığı tarafından "gizli reklam" yaptığı gerekçesiyle 500.000 TL para cezasına çarptırılan Cem Özkök, sosyal medya hesabından duruma sitem etti.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 15:53

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çiftine nazar değdi!

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan Eda Ece, geçtiğimiz yıl evlenmiş ve kızlarını kucaklarına almışlardı. Sosyal medya hesabından birbirini takipten çıkan çift, kafaları karıştırdı.
 - Ameliyattan çıkınca ilk isteği bu oldu
25 Temmuz 2024 - 15:15

İbrahim Tatlıses'in ameliyattan çıkınca ilk isteği bakın ne oldu

Geçtiğimiz günlerde kalbinden ameliyat geçiren İbrahim Tatlıses, 2 gün sonra konserlerine kaldığı yerden devam etti. Operasyonla ilgili konuşan İbrahim Tatlıses’in doktoru, ünlü sanatçının ameliyat sonrası ilk isteğinin lahmacun olduğunu anlattı
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 12:22

Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi belli oldu

Başrolünde Özcan Deniz, Özgü Namal ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezon yayın tarihi belli oldu. Eylül ayının başında çekimleri başlayan Kızıl Goncalar, 30 Eylül Pazartesi günü yayında olacak.
 - Eski eşten karşı atak geldi
25 Temmuz 2024 - 11:24

Berk Oktay’ın ifşa davasında eski eşi Merve Şarapçıoğlu suçsuzluğunu ispatladı! "Dava açacağım"

Oyuncu Berk Oktay’ın 2020 yılında boşandığı avukat Merve Şarapçıoğlu, eski eşinin uygunsuz görüntülerini ifşaladığı gerekçesiyle yargılandığı davada suçsuzluğunu ispatladı. Yargıtay tarafından onaylanan kararın ardından Şarapçıoğlu "Tazminat davası açacağım" dedi.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 10:45

Neslihan Atagül, ilk kez küs olduğu babası hakkında konuştu

Oyuncu Neslihan Atagül Anas Bukhash’ın sunuculuğunu üstlendiği YouTube programı ABTalks’a konuk oldu. 2016 yılında kaybettiği babası hakkında ilk kez konuşan Neslihan Atagül, "Babamla aramız pek iyi değildi. Beklenen bir baba davranışlarını sergileyemiyor" diyerek samimi açıklamalrda bulundu.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 09:57

Şeyma Subaşı 'Aşık oldum' demişti! Yeni sevgilisiyle ilk paylaşım geldi

Acun Ilıcalı'nın eski Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından 'Aşık oldum' diyerek kafalarını karıştırmıştı. Adı bir süre önce futbolcu Barış Alper Yılmaz ile anılan Şeyma Subaşı'dan yeni sevgilisi Mert Ayaydın ile ilk paylaşım geldi.
Magazin - Magazin
25 Temmuz 2024 - 09:23

Elçin Sangu ‘Şiddetli anksiyete yaşıyordum' dedi! Yaşadığı zor süreci nasıl atlattığını anlattı

Uzun süredir ortalıkta gözükmeyen Elçin Sangu, Karsu konserinde kameraların karşısına geçti. Psikolojik olarak iyi hissetmediğini belirten Elçin Sangu, “Bir süredir şiddetli anksiyete yaşıyordum. Terapiste gittim." dedi.
 - İnternet yok, su yok
24 Temmuz 2024 - 17:27

Masterchef Ayşe Ekiz'in yaşadığı ev ortaya çıktı! İnternet yok, su yok

Masterchef yarışmacısının sevilen ismi Ayşe Ekiz, yayınlanan son bölümde başarılı bir menü hazırlayarak ana kadroya girmeye hak kazandı. Sosyal medyada başarısıyla konuşulan yarışmacı Ayşe Ekiz son olarak Afyon’daki eviyle gündem oldu.
Magazin - Magazin
24 Temmuz 2024 - 16:37

Aslı Enver'in yeni dizisi için Engin Akyürek'e teklif gitti

Kızı Ela’yı kucağına aldıktan sonra projelerine ara veren Aslı Enver, Kuşatma dizisiyle anlaşma sağladı. Oyuncunun başrolü kiminle paylaşacağı merak konusu olurken, son olarak Adım Farah dizisinde rol alan Engin Akyürek' e teklif gittiği öğrenildi.
Sona Git