Tgrt Haber

Survivor finalinin ardından Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! ‘Bir anneye yakışmayan şeyler’

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
01 Temmuz 2022 10:16 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 10:23
acun,survivor

TV8’in sevilen programı Survivor, 30 Haziran itibariyle sona erdi. Milyonları ekrana kilitleyen finalde Nisa şampiyon olurken, geceye ise Acun Ilıcalı’nın sözleri damga vurdu. ‘’Oğlumun hakkını yediniz’’ diyen Batuhan’ın annesine sert cevap verdi.

Türkiye’nin rating rekoru kıran programlarından Survivor, 30 Haziran tarihi ile resmen sona erdi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı, yıldızların rekabet ettiği yarışmanın finali, Nisa Bölükbaşı’nın şampiyon olmasıyla sonuçlandı.

Çarşamba günü İstanbul’da düzenlenen final gecesinde Adem ile Nisa karşı karşıya geldi. Önceki gün Batuhan ve Ayşe sms olaylarında elenirken, heyecanın tavan yaptığı final gününde ise Nisa Bölükbaşı şampiyon oldu. Batuhan Karacakayı’nın elenmesi sosyal medyaya damga vururken, annesinin sitemi ise Acun Ilıcıla’yı kızdırdı.

ACUN ILICALI’DAN SERT SÖZLER

Survivor All Star'ın çarşamba akşamı yayınlanan yarı finalinde elenen Batuhan Karacakaya, yarışmayı üçüncü olarak tamamladı. Batuhan'ın vedasının ardından sosyal medyada paylaşım yapan Gülhayat Karacakaya, "Oğlumun hakkı yendi" diyerek tepki gösterdi. Karacakaya'nın tepkisine final bölümünde cevap veren Acun Ilıcalı, "Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler" dedi.

Survivor finalinin ardından Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! ‘Bir anneye yakışmayan şeyler’

Survivor 2021 ve 2022 sezonlarında yarışan Batuhan Karacakaya SurvivorAll Star'ı üçüncü olarak tamamladı. Oğlunun elenmesiyle sinirlenen Gülhayat Karacakaya, sosyal medya hesabından tepki göstererek oğlunun hakkının yendiğini söyledi. Anne Karacakaya'nın sözlerine Acun Ilıcalı'dan tepki gecikmedi.

BATUHAN’IN ANNESİ SİTEM ETTİ

Batuhan Karacakaya'nın annesi Gülhayat Karacakaya Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Oğlumun hakkını yiyenler haklarında boğulsun’ dedi. Açıklamanın tamamı ise şöyleydi:

Survivor finalinin ardından Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! ‘Bir anneye yakışmayan şeyler’

On gündür her yere yazdım, çırpındım. Oğlumun yine hakkı yenecek dedim. Karşılık bulamadım. Ben kimim ki, duyduklarım beni kahrediyor. Oğlum sadece hak dediği için iki senedir kaybettik. Hala her yeri ağrıyor. Gitti oğlumun emekleri. Hayatımın sonuna kadar canım çok yanacak" dedi.

‘’OĞLU ŞAMPİYON OLMADIĞI ZAMAN İHALE BİZE KALIYOR’’

Survivor All Star 2022 finalinde açıklama yapan Acun Ilıcalı, Batuhan Karacakaya'nın annesinin sitemli paylaşımına şu cevap verdi: "Bizi genelde anneler, abiler, kardeşler protesto eder. Bizim asıl maalesef karşı tarafta olan, anlamsız duygular besleyen yarışmacıların yakınları oluyor. Yarışmacıları bütün Türkiye'ye tanıtmamız onların güzel kalplerini Türkiye ile buluşturmamız onlar için bir şey ifade etmiyor. Onlar çocukları yarışmayı kazanmadıkları zaman bize düşman oluyorlar. Sevgili Batuhan'ın da annesi sağ olsun bizi tebrik etmiş bugün teşekkür etmiş bize. Buradan Gülhayat hanıma da selamlar. Oğlu şampiyon olmadığı zaman biz suçlu oluyoruz. Oğlu kazanamadığı zaman prodüksiyon suçlu, panorama suçlu. Bütün ihale de bize kalıyor."

"BİR ANNEYE YAKIŞMAZ"

"Herhalde şunu hiç düşünmüyor ki bizim kimden ne çıkarımız olabilir? Biz Batuhan'ı seviyoruz, Batuhan ile hiçbir problemimiz olmadı. Fakat anneler, babalar onlar evlatları için daha hassas davranıyorlar. Geçen sene Aleyna'nın annesi bayağı aktifti. Bu sene de Batuhan'ın annesi finali güzel yaptı. Bu akşam ekstraya katılacağım. Hanımefendi ile ilgili de bazı şeyler söyleyeceğim şuanda finali bozmak istemiyorum. Gerekli cevabı da ekstrada vereceğim kendisine. Bizi suçlamak, çamur atmak bunlar üzücü, bir anneye yakışmayan şeyler. Bir insanın evladı şampiyon olmadı diye organizasyonu karalaması bana çok doğru gelmiyor."

"NİSA, BATUHAN’A FARK ATTI"

Final bölümünden sonra Survivor Ekstra'ya katılan Acun Ilıcalı, Nisa'nın tüm SMS'lerde birinci olduğunu ve Batuhan'dan 3 kat fazla SMS aldığını söyledi. Ilıcalı, yapılan oylamada hiçbir yarışmacının hakkının yenmediğini de sözlerine ekledi.

BATUHAN: BENİM DE MEKTUBUM VAR

 Annesi ve Acun Ilıcalı'nın sözlerine cevapsız kalan Batuhan Karacakaya ise Twitter hesabından bir paylaşım yaparak "Benim de bir mektubum var… Bekleyin" ifadelerini kullandı.

Survivor finalinin ardından Acun Ilıcalı açtı ağzını yumdu gözünü! ‘Bir anneye yakışmayan şeyler’

 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kemal kılıç 2 Temmuz 2022 15:36

Son oyunda Ayşe'ye çok terbiyesizlik yaptı moralini bozdu ve yendi bu ahlaka sigarmi hak yerini buldu tebrikler Nisa Ayşe üzülme seneye olur

Mehmet yanaz 2 Temmuz 2022 13:29

Ben insanlar yarışarak geliyor bir yerlere yarışarak bitmeli SMSle son 3üm seçimi bence saçmalık

Yüksel 1 Temmuz 2022 21:06

Acun abi iyi akşamlar aslında o kupanın sahibi nisa değildi çünkü yatarak şampiyon olunmaz kupanın hakkı ademdi

Sonraki Haber Yükleniyor...