Tgrt Haber

Aile dizisi başlıyor! Aslan gerçekleri öğrendi, Devin kaçmak için plan yaptı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Eylül 2023 09:16 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 09:16
Aile dizisi başlıyor! Aslan gerçekleri öğrendi, Devin kaçmak için plan yaptı
dizi,serenay sarıkaya

İzmir’de yeni sezon çekimleri başlayan Aile dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. 3 Ekim Salı günü ilk bölümü yayınlanacak dizide, izleyiciler yeni Soykan’ları izleyecek.

Başrolünde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı. 3 Ekim Salı günü başlayacak diziye sürpriz isimler katılırken, Soykan'ların değişimi izleyiciyi şaşırtacak. 

AİLE DİZİSİNİN YENİ SEZONUNDA NELER OLACAK?

Aile dizisinin yeni sezonunda yenilikler dikkat çekecek. Dizide zaman atlaması olacak. Böylece izleyiciler Aslan’ın öfkesiyle de yüzleşecek. Devin, korktuğu için Aslan’dan boşanmak istese de bu mümkün olmayacak.

SELİN ŞEKERCİ DİZİYE KATILDI

Aslan (KıvançTatlıtuğ) ile Cihan’ın (Nejat İşler) müthiş hesaplaşmasına sahne olacak. Dizide avukat Serap karakterinİ Selin Şekerci oynayacak. Aslan’dan boşanmak isteyen Devin’in (Serenay Sarıkaya) kapısını çaldığı Serap seyirciyi şaşırtacak. Ayrıca Serap’ın Cihan’a partner olacağı da öğrenildi.



Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...