Tgrt Haber

Aytaç Şaşmaz'ın partneri belli oldu! ATV'nin iddialı dizisinin kadrosu ünlü doldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
18 Eylül 2023 13:10 - Güncelleme : 18 Eylül 2023 15:04
Aytaç Şaşmaz'ın partneri belli oldu! ATV'nin iddialı dizisinin kadrosu ünlü doldu
,dizi

Son olarak Darmaduman dizisinde rol alan Aytaç Şaşmaz'ın yeni projesi belli oldu. Tutsak dizisinde başrol oynayacak oyuncunun partneri ise Terzi dizisinden seçildi.

ATV dizisinde yayınlanacak yeni dizi Tutsak için oyuncu arayışları devam ediyor. Başrolünde Aytaç Şaşmaz'ın yer alacağı dizide oyuncunun partneri ise son olarak Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde rol alan Şifanur Gül olacak. 

TUTSAK DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU NETLEŞMEYE BAŞLADI 

Aytaç Şaşmaz “Tutsak” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.Kore filmi olan “The Last Empress” dizisinden uyarlama olacak yeni dizinin kadrosu netleşmeye başladı.  Dizide Aytaç Şaşmaz “Onur” rolüyle seyirciyle buluşacak. Hayal Köseoğlu ile Ebru Cündübeyoğlu‘nun da kadrosunda yer alacağı dizide Onur’u suikastten kurtarıp hayatının merkezine oturacak olan Zeynep öğretmen rolünü kimin oynayacağı da merak konusuydu.

Aytaç Şaşmaz'ın partneri belli oldu! ATV'nin iddialı dizisinin kadrosu ünlü doldu

AYTAÇ ŞAŞMAZ'IN PARTNERİ BELLİ OLDU 

Son gelen haberlere göre son olarak Netflix'te yayınlanan Terzi dizisinde rol alan Şifanur Gül‘ün adı geçiyor. Güzel oyuncu “Hayatımın Şansı” dizisindeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

 
Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...