Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Görenler tanımakta güçlük çekti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
27 Eylül 2023 09:47 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 09:47
Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Görenler tanımakta güçlük çekti
çağatay ulusoy

Çağatay Ulusoy, FOX TV'de yayınlanacak Gaddar dizisinin hazırlıklarına başladı. Yeni imajıyla objektiflere poz veren oyuncu, hayranlarını ikiye böldü.

Yeni dizi hazırlıkları sebebiyle film çekimlerini iptal eden oyuncu, imaj tazeledi. Her projesi için farklı kostüm ve saç stili tercih eden oyuncunun son görüntüsünü görenler tanımakta güçlük çekti. 

ÇAĞATAY ULUSOY İMAJ DEĞİŞTİRDİ! GÖRENLER TANIMAKTA GÜÇLÜK ÇEKTİ

Son olarak Terzi dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy, FOX TV’de başlayacak yeni dizisinin hazırlıklarına başladı. Ulusoy’un kıvırcık ve uzun saçlı hali sosyal medyada paylaşıldı. Hayranları, bambaşka imaja bürünen oyuncuyu tanımakta güçlük çekti. 

Çağatay Ulusoy yeni dizisi için imaj değiştirdi! Görenler tanımakta güçlük çekti

ÇAĞATAY'IN YENİ İMAJI HAYRANLARINI İKİYE BÖLDÜ

Uzun saçlı ve kirli sakallı haliyle objektiflere poz veren oyuncu, hayranlarını ikiye böldü. Kimi uzun saçlı Ulusoy’a övgüler dizerken, kimi ise kısa saçlı halinin daha çok yakıştığını vurguladı.

YENİ FİLMİ İPTAL EDİLDİ 

Film son dakika iptal edildi. Çağatay Ulusoy’un Arda adlı bir bankacıyı oynadığı film yaz aylarına ertelendi. Ulusoy’un yeni dizisi “Gaddar”ın çekimleri öne alınınca ve film projesi çok aceleye geleceği için bu kararın alındığı öğrenildi.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...