Tgrt Haber

Çağatay Ulusoy yeni filme zaman bulamadı! Çekimler ertelendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
25 Eylül 2023 17:01 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 17:35
Çağatay Ulusoy yeni filme zaman bulamadı! Çekimler ertelendi
çağatay ulusoy

FOX TV'de yayınlanacak Gaddar dizisine hazırlanan Çağatay Ulusoy’un yeni filmi Biz Bir Aileyiz'in çekimleri iptal edildi.

Çağatay Ulusoy son projesi Terzi ile son zamanlarda adından söz ettiriyor. Ara vermeden yeni dizi ve film anlaşması yapan oyuncunun takvimi karıştı. FOX TV ekranında yayınlanacak yeni dizi için çalışmalara başlayan oyuncunun film projesi askıya alındı. 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN FİLMİ İPTAL EDİLDİ 

Centilmen filmi ve Terzi dizilerinin ardından ara vermeden yeni projelere başlayan Çağatay Ulusoy  “Kübra” adlı dizi projesine başladı. Ulusoy’un “Kübra”nın ardından “Biz Bir Aileyiz” adlı filmini çekeceği gündeme gelmişti. Deniz Akçay’ın yazdığı filmi Ozan Açıktan yönetecekti.

Çağatay Ulusoy yeni filme zaman bulamadı! Çekimler ertelendi

Film son dakika iptal edildi. Çağatay Ulusoy’un Arda adlı bir bankacıyı oynadığı film yaz aylarına ertelendi. Ulusoy’un yeni dizisi “Gaddar”ın çekimleri öne alınınca ve film projesi çok aceleye geleceği için bu kararın alındığı öğrenildi.

 
Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...