Tgrt Haber

Çekimler bitti, Serenay Sarıkaya peruğunu çıkardı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
12 Eylül 2023 09:46 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 10:30
Çekimler bitti, Serenay Sarıkaya peruğunu çıkardı
serenay sarıkaya

Oyuncu Serenay Sarıkaya Aile dizisinin sezon finali yapmasının ardından, Netflix platformunda yayınlanacak yeni dizi Kimler Geldi Kimler Geçti için kamera karşısına geçti. Kısacık saçlarıyla objektiflere poz veren oyuncunun peruk taktığı anlaşıldı.

Başrolünü Kıvanç Tatlıtuğ ile paylaştığı Aile dizisinin sezon finali yapmasının ardından Serenay Sarıkaya soluğu dijital platformda yayınlanacak yeni dizisinin setinde aldı. Kısa saçlarıyla objektiflere poz veren oyuncunun saçlarını kestirdiği iddia edilmişti. Gerçek sonradan anlaşıldı. 

SET BİTTİ, SERENAY SARIKAYA PERUĞUNU ÇIKARDI 

Serenay Sarıkaya, Netflix'te yayınlanacak Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin ilk sezon çekimlerini tamamladı. Serenay Sarıkaya'nın avukat rolüyle izleyici karşısına çıkacağı dizide taktığı peruk günlerce konuşuldu. İlk başta Sarıkaya'nın uzun saçlarını dizi için kestirdiği iddia edilse de, gerçek sonradan anlaşıldı. 

Çekimler bitti, Serenay Sarıkaya peruğunu çıkardı

Serenay Sarıkaya set biter bitmez peruğunu çıkardı. Yeni dizisinin ilk sezon çekimlerini tamamlayan oyuncu, aylardır taktığı peruğuna da veda etti. Güzel oyuncu çekimler biter bitmez bir hafta tatil yapacak ve reklam yüzü olduğu markanın çekimlerine katıldıktan sonra 21 Eylül’de Aile dizisinin setine başlayacak.

Çekimler bitti, Serenay Sarıkaya peruğunu çıkardı

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...