Tgrt Haber

Cem Küçük: FETÖ'cüler yurtdışında yine organize olmuşlar!

04 Nisan 2017 15:53
Cem Küçük: FETÖ'cüler yurtdışında yine organize olmuşlar!
medya kritik,fuat uğur,cem küçük,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimi için kullandığı 'Kontrollü darbe' iddiası TGRT Haber'de yayınlanan Medya Kritik programında gündeme geldi.

Gazeteci Yazar Cem Küçük, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Temmuz darbe girişimini "kontrollü darbe" olarak nitelemesine tepki göstererek, "Kılıçdaroğlu kolay kolay hazmedilmeyecek söylemlerde bulunuyor. Bu lafların nereye gittini bilmiyor. FETÖ'cüler yurt dışında yine organize olmuş durumdalar ve yine bu konu ile alakalı bir çok internet sitesi kurmuşlar'' dedi. Küçük, 15 Temmuz darbe girişiminin kurgudan ibaret olduğunu ve ''Erdoğan yaptırdı'' algısı oluşturmak için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

"AK Parti içinde 120-180 kadar FETÖ'yle bağlantılı ya da ByLock'çu milletvekili var'' söyleminde bulunan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun sözlerine karşılık Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, ''Birisi Kılıçdaroğlu'nun eline bir liste tutuşturmuş. Bu mailin sana FETÖ tarafından geldiği belli. AK Parti içinde 120 mi ya da 180 mi? Ya da doğrusunu okuyup karar ver. Kimse bu isimler onları açıkla'' diye sitemde bulundu.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...