Tgrt Haber

Cem Yılmaz'ın lansman heyecanı! Mikrofonu kimseye bırakmadı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
27 Eylül 2023 10:52 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 10:51
Cem Yılmaz'ın lansman heyecanı! Mikrofonu kimseye bırakmadı
cem yılmaz

Cem Yılmaz, dün akşam 29 Eylül’de yayınlanacak Ayzek karakterinin hikayesini konu alan Do Not Disturb filminin lansmanı gerçekleşti. Lansmana çok sayıda ünlü akın ederken, Cem Yılmaz mikrofonu elinden düşürmedi.

Cem Yılmaz’ın yeni film heyecanı başladı. Tüm oyuncular yapılan geceye katılırken, artık Cem Yılmaz ile özdeşleşen “Psikopat” şarkısını seslendirdi. Tüm oyuncular da sahneye çıkarak Yılmaz’a eşlik etti. Eğlenceli anlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.  

CEM YILMAZ MİKROFONU ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ

Cem Yılmaz yen filminin lansmanını dün akşam yaptı. Tüm oyuncular gecede yer alırken, Yılmaz eğlenceli haliyle tüm gelen konukları eğlendirmeyi başardı. Uraz Kaygılaroğlu, Bülent Şakrak, Bora Akkaş ile birlikte sahnede şarkı söyleyen ekibe Seda Akman müdahale etti. Akman, kadın oyuncularını sahneye davet ederek şarkılara eşlik etti. Komik anlara sahne olan anlara oyuncular gülerek karşılık verdi. 

Cem Yılmaz

DO NOT DISTURB OYUNCULARI

Ahsen Eroğlu,

Celal Kadri Kınoğlu,

Özge Özberk,

Bülent Şakrak,

Nilperi Şahinkaya,

Zafer Algöz,

Seda Akman,

Can Yılmaz,

Selen Şenay

CEM YILMAZ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Daha önce TGRT Haber'de belirttiğimiz gibi, 2 Arada’nın öne çıkan karakterlerinden Ayzek’in yeni macerası Do Not Disturb, Koronavirüs pandemisi nedeniyle işinden olup karaya dönmek zorunda kalan arabalı vapur personeli Ayzek karakteri üzerinde şekilleniyor. Ayzek, bir otelin gece vardiyasında işe başlıyor. Ancak işinin ilk gününde konukların peşine takılarak kendisini tuhaf bir maceranın ortasında buluyor.

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...