Tgrt Haber

Demet Akalın ve Masterchef yarışmacısı arasında sular durulmuyor: Çok iticisin

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
10 Ağustos 2023 16:44 - Güncelleme : 10 Ağustos 2023 17:38
Demet Akalın ve Masterchef yarışmacısı arasında sular durulmuyor: Çok iticisin
masterchef,demet akalın

TV8 ekranında yayınlanan Masterchef yarışmasına gergin anlar damga vurdu. Tahsin'in arkadaşlarıyla tartışması sonrası Demet Akalın, Tahsin'e "Aşırı iticisin" dedi. Tahsin Küçük ise sosyal medya hesabından Akalın'a cevap verdi.

Masterchef yarışmasında yaşanan tartışma sonrası aynı sezon yarıştığı Sergen Özen ve Dilara Başaran'ın yakın arkadaşı olan Tahsin'e de stüdyo dışından dikkat çeken bir tepki geldi. Masterchef  yarışmasını hiç kaçırmayan Demet Akalın, Tahsin'e tepki gösterdi. 

DEMET AKALIN'DAN MASTERCHEF YARIŞMACISINA SERT SÖZLER 

Demet Akalın "Tahsin 'şakalaşıyoruz' diyorsun. Aşırı iticisiniz. İnşallah sonuna kadar gidemezsiniz. Gelsin şu şampiyonlar bye bye" mesajını yazdı. Tahsin Küçük şarkıcının paylaşımına sosyal medya hesabından cevap verdi.

MASTERCHEF YARIŞMACISI TAHSİN'DEN DEMET AKALIN'A CEVAP GELDİ 

Tahsin, Akalın'ın paylaşımına, "Keşke herkes kendi işini, sadece kendi işini hakkıyla yapsa. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Demet Akalın ve Masterchef yarışmacısı arasında sular durulmuyor: Çok iticisin
Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...