Tgrt Haber

Gönül Dağı izleyicilerini ayağa kaldıran iddia! Gönül Dağı Veysel öldü mü, diziden ayrılacak mı?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
23 Eylül 2023 16:34 - Güncelleme : 23 Eylül 2023 17:32
Gönül Dağı izleyicilerini ayağa kaldıran iddia! Gönül Dağı Veysel öldü mü, diziden ayrılacak mı?
gönül dağı

Gönül Dağı dizisinde Semih Ertürk'ün oynadığı Veysel karakteri uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu ağır bir şekilde yaralandı. TRT1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisi izleyicileri, Veysel'in ölerek diziye veda edip etmeyeceğini merak ediyor. .

Gönül Dağı'nın son bölümüne Semih Ertürk'ün oynadığı Veysel karakterinin yaralanması damga vurdu. TRT 1 'in sevilen dizisinde ana karakterlerden biri olan Veysel'in yaralanması ayrılık iddialarını ortaya attı. Pek, oyunculuk performansıyla sevilen Semih Ertürk'ün yeni bir diziyle anlaştığı iddiası gerçek mi? 

SEMİH ERTÜRK'E ÖVGÜ YAĞDI 

Gönül Dağı'nda Veysel karakterinin yaşadığı dram izleyicisiyle buluştu. Semih Ertürk'ün oynadığı Veysel karakteri oyunculuk performansıyla beğeni topladı. Günün en çok izlenen yapımı olan Gönül Dağı'nın oyuncusu Semih Ertürk, hafta boyu en konuşulan isimlerden biri oldu. 

Gönül Dağı izleyicilerini ayağa kaldıran iddia! Gönül Dağı Veysel öldü mü, diziden ayrılacak mı?

GÖNÜL DAĞI VEYSEL DİZİDEN AYRILACAK MI?

Gönül Dağı dizisinde Veysel'in yaralanması sonrası dizide tekrar bir ayrılığın yaşanacağı iddiası ortaya atıldı. Gönül Dağı dizisinde Semih Ertürk’ün oynadığı Veysel karakteri uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu yaralandı. İzleyiciler de Veysel’in ölüp ölmediğini merak etmeye başladı. Konu ile ilgili herhangi bir açıklama bulunmazken, izleyiciler Veysel karakterinin ölüp diziden ayrılması halinde, bir daha diziyi izlemeyeceklerini belirtti. Sosyal medyada bazı iddalar arasında ise, Veysel'in sakat kalarak diziye devam edeceği yönünde oldu. 

GÖNÜL DAĞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...