Tgrt Haber

Gönül Dağı’nda beklenmedik gelişme! Eski oyuncu geri döndü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş. com
27 Eylül 2023 11:26 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 11:26
Gönül Dağı’nda beklenmedik gelişme! Eski oyuncu geri döndü
gönül dağı

TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi yeni sezonda 6 yıllık zaman atlaması ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölümlerine ise eski oyuncu dahil oldu.

Eskişehir’de çekimleri devam eden dizide son olarak Veysel’in yaralanması, dizinin izleyicilerini korkuttu. Yeni bölüm fragmanı yayınlanan dizide, sürpriz bir gelişme oldu. Eski oyuncu zaman atlamasıyla beraber diziye geri döndü. 

GÖNÜL DAĞI’NDA ESKİ OYUNCU GERİ DÖNDÜ

Cumartesi günleri yayınlanan Gönül Dağı dizisinde zaman atlaması yaşandı. 107. bölüm fragmanı yayınlanan diziye bir oyuncu daha katılacak. Eski kadroda yer alan Burak Haktanır, yeni sezonda ekibe katılacak. 

Gönül Dağı’nda beklenmedik gelişme! Eski oyuncu geri döndü

VEYSEL’İN YARALANMASI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Semih Öztürk’ün oynadığı Veysel karakteri yaralanarak yoğun bakıma kaldırıldı. Uzaya fırlatılan roketin geri düşmesi sonucu yaralanan Veysel, yoğun bakımdan çıktı. Karakter yeni sezonda da diziye devam edecek. 

Kaynak: Birsen Altuntaş. com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...