Tgrt Haber

Hayat Bilgisi oyuncuları yıllar sonra buluştu! 17 senelik değişimlerine yorum yağdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
25 Eylül 2023 09:37 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 10:18
Hayat Bilgisi oyuncuları yıllar sonra buluştu! 17 senelik değişimlerine yorum yağdı
hayat bilgisi

Bir döneme damgasını vuran Hayat Bilgisi oyuncuları yıllar sonra buluştu. Kadrosunda birçok başarılı oyuncuları barındıran dizinin başrolünde Perran Kutman, Kerem Kupacı ve Gökçe Bahadır gibi isimler yer alıyor. Yıllar sonra buluşan oyuncular, sosyal medya hesaplarından paylaştıkları kareyle beğeni topladı.

Senaryosunu Gani Müjde'nin yaptığı Hayat Bilgisi dizisi 2003 ile 2006 yılları arasında yayınlandı. Amil Bey'in Almanya'dan gelen yeğeni rolünde diziye katılan Yeliz Doğramacılar, yıllar sonra Afet hocayla buluştu. 

HAYAT BİLGİSİ OYUNCULARI YILLAR SONRA BULUŞTU 

Hayat Bilgisi dizisinde Didem rolüyle yer alan Yeliz Doğramacılar ile Afet Hoca'yı oynayan Perran Kutman bir araya geldi. Sosyal medya hesabından çektirdikleri kareyi paylaşan Doğramacılar, "Yıllar yıllar yıllar sonra hemde Adana’da. Perran Annemle kavuştuk. Çok ama çok" notunu düştü. 

 

Hayat Bilgisi oyuncuları yıllar sonra buluştu! 17 senelik değişimlerine yorum yağdı

İlk bölümü 2003 yılında yayınlanan Hayat Bilgisi dizisinde Didem rolüyle ekranda olan Yeliz Doğramacılar, dizinin ardından Ertelenmiş Hayatlar, Hicran Yarası, Muhteşem Yüzyıl ve Bir Zamanlar Çukurova dizilerinde rol aldı. 

 

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...