Tgrt Haber

Hudutsuz Sevda'dan ayrılan Biran Damla Yılmaz'ın yeni projesi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
25 Eylül 2023 09:08 - Güncelleme : 25 Eylül 2023 09:37
Hudutsuz Sevda'dan ayrılan Biran Damla Yılmaz'ın yeni projesi belli oldu
dizi,birandamlayılmaz

FOX TV ekranında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Biran Damla Yılmaz, diziden ayrılmasının ardından yeni bir projeyle anlaşma sağladı.

Başrolünde Miray Daner ve Deniz Can Aktaş'ın yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinin yeni bölümünde konuk oyuncu katılan Biran Damla Yılmaz yer almayacak. Gelen yeni dizi tekliflerini değerlendiren oyuncu, kararını verdi. 

BİRAN DAMLA YILMAZ'IN YENİ PROJESİ BELLİ OLDU 

Yasak Elma dizisinin ardından FOX TV ekranında yayınlanan Hudutsuz Sevda dizisinde konuk oyuncu olarak rol alan Biran Damla Yılmaz, yeni projelerini değerlendirmeye başladı. Genç oyuncu Taner Ölmez’li “Hayatla Barış” filminin  ardından gelen dizi teklifleri arasından “Kopuk”ta karar kıldı.

Biran Damla Yılmaz

Kopuk dizisinin kadrosu da yavaş yavaş oluşmaya başlıyor. Kopuk dizisinin yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu oturacak.  Hikâyesi Tarlabaşı‘nda geçen diziyi Deniz Karaoğlu, Fuat Mete ve Özden Selim Karadana yazıyor. Dizinin erkek oyuncusu için Kaan Yıldırım imza aşamasında. Kaan Yıldırım'ın imza atmasıyla bu iki ismi partner olarak göreceğiz. 

Kaynak: Birsen Altuntaş
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...