Tgrt Haber
Tgrt Haber

İki usta oyuncu beğeni butonunu çökertti! Ata Demirer ve Uğur Yücel ilk kez yan yana geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
26 Eylül 2023 09:42 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 10:28
İki usta oyuncu beğeni butonunu çökertti! Ata Demirer ve Uğur Yücel ilk kez yan yana geldi
Ata demirer,Uğur Yücel

Ata Demirer ve Uğur Yücel'in başrolünde yer aldığı yeni dizi Bir İhtimal Daha Var'ın çekimleri başladı. Usta oyuncuların yer aldığı filmde Ata Demirer ve Uğur Yücel ilk kareyi paylaştı.

Netflix'te yayınlanacak "Bir İhtimal Daha Var" dizisi sete çıktı.Netflix'te yayınlanacak yeni dizide uzun süredir bir dizide rol almayan Ata Demirer yer alıyor. Demirer'e eşlik edecek oyuncular da belli oldu. Usta oyuncu Uğur Yücel'in de yer aldığı diziden ilk fotoğraf geldi. 

USTA İSİMLER BULUŞTU, SOSYAL MEDYADA BEĞENİ BUTONU ÇÖKTÜ 

Ata Demirer ve Esra Bilgiç, Netflix’in için çekeceği “Bir İhtimal Daha Var” dizisi şimdiden merakla bekleniyor. Diziye son olarak Uğur Yücel katılırken, son katılan 3 yeni oyuncu merakı daha arttırdı. 

Uğur Yücel Ata Demirer

BAMBAŞKA BİRİ DİZİSİ OYUNCULARI 

Bu isimlerden başında Lale Mansur geliyor. Mansur, son olarak FOX‘ta ekrana gelen “Kısmet” dizisinde rol almıştı. Hakan Algül‘ün yönetmen koltuğuna oturacağı, Deniz Akçay’ın ise yazdığı dizinin kadrosuna Murat Kılıç da dahil oldu.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...