Tgrt Haber

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı neden peruk taktığını ilk kez açıkladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
10 Kasım 2023 17:55 - Güncelleme : 10 Kasım 2023 17:55
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı neden peruk taktığını ilk kez açıkladı
kızılcık şerbeti,feyza civelek

Reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakteriyle izleyici karşısına çıkan Feyza Civelek, konuk olduğu programda neden peruk taktığını açıkladı.

Başrolünde Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu ve Barış Kılıç’ın rol aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini oynayan Feyza Civelek, bir süredir dizide peruk kullanıyor. Konuk olduğu programda bu konuya da açıklık getiren Civelek, "Bir sürü sıkıntı yaşadım ve bu biraz benim dönüm noktam oldu." dedi.

FEYZA CİVELEK NEDEN PERUK TAKTIĞINI ANLATTI 

Sosyal medyada yayınlanan Katarsis programına konuk olan Feyza Civelek, samimi açıklamalarda bulundu. Civelek, dizide neden peruk taktığıyla ilgili olarak, “"Köpeğim vardı, vefat etti. Ben köpeğime çok düşkündüm, 11 yıl benimle yaşadı. Evladım gibiydi. Köpeğimi kaybettim ve sırtıma dövmesini yaptırdım. Onu kaybettikten sonra sedef hastası oldum. Üzüntüden sıkıntıdan saç kıran oldum. Bir sürü sıkıntı yaşadım ve bu biraz benim dönüm noktam oldu." dedi.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı neden peruk taktığını ilk kez açıkladı

Zor bir süreçten geçtiğini anlatan Civelek, "Hayatımda ilk kez en değer verdiğim şeylerden birini kaybettim çünkü. O süreci zor yaşadım, zor atlattım ama hayat bir şekilde devam ediyor. 3-4 ay önce de dedemi kaybettim. Yaşadığım her kayıp hem bana bir ders oluyor hem de benden bir şeyler götürüyor." ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...