Tgrt Haber

Kurtuluş Kuş kimdir? İbo Show konuğu Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli?

Editör: Hacer Tonay / Kaynak: TGRT Haber
18 May 2022 17:01 - Güncelleme : 18 May 2022 17:25
Kurtuluş Kuş kimdir? İbo Show konuğu Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli?
Kurtuluş Kuş,İbo Show

İbo Show’un bu akşamki konuklarından bir olan Kurtuluş Kuş, izleyenler tarafından merak edildi. Bu akşam ekrana gelecek olan İbo Show izleyenleri "Kurtuluş Kuş kimdir? Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli?" sorularının cevabını aramaya başladı. İşte son zamanların popüler ismi Kurtuluş Kuş’un biyografisi…

Çarşamba akşamları izleyenlere müzik şöleni yaşatan İbo Show’un konukları izleyenler tarafından merak edilenler arasında yerini alıyor. İbo Show’un bu akşamki konuklarından biri olan Kurtuluş Kuş şimdiden araştırılmaya başlandı. Peki Kurtuluş Kuş kimdir? İbo Show konuğu Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli? İşte detaylar…

KURTULUŞ KUŞ KİMDİR?

Kurtuluş Kuş, 1997 yılında Karaman'da dünyaya geldi. İlk olarak DMC Mahzen etiketiyle piyasaya sürdüğü single parçası olan "Rüya Gibi" ile büyük beğeni topladı. Sonrasında ise "El İnsaf" isimli şarkı ile müzikseverlerle buluştu.

Kurtuluş Kuş kimdir? İbo Show konuğu Kurtuluş Kuş kaç yaşında, aslen nereli?

Her iki parçası ile beğeni toplayan Kurtuluş Kuş'un Burak Bulut ile birlikte seslendirdiği Sevmedim Deme parçası 120 milyon izlenme rakamına ulaştı.

Kurtuluş Kuş, "Nabız" şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan ve gençler arasında son günlerde popüler olan isimler arasında yer alıyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...