Tgrt Haber

Mert Ramazan Demir, hayranlarının ilgisinden yürüyemedi! Yaptığı hareket hayranlarını mest etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
28 Eylül 2023 09:43 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 09:43
mert ramazan demir,oyuncu

Mert Ramazan Demir, bir marka ile birlikte geçtiğimiz gün Yalı Çapkını dizisinin setine ara vererek Paris’e uçtu. Yoğun ilgiyle karşılaşan oyuncu, yürümekte bile zorlandı. Yaptığı hareket ise hayranları tarafından takdir topladı.

Yalı Çapkını dizisi çekimlerine başlayan oyuncu Mert Ramazan Demir, dizisinin İstanbul dışı çekimlerinin ardından Paris’e uçtu. Dizinin hayranları Seyran ile arasının kötü olduğu ve bu sebeple Ferit’in yurt dışına gittiğini öne sürse de işin aslı başka çıktı.

MERT RAMAZAN DEMİR HAYRANLARININ İLGİSİNDEN YÜRÜYEMEDİ

Bir marka iş birliğiyle Paris’e giden Mert Ramazan Demir, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Arabadan indiği esnada çevresini sarmalayan hayranlarıyla karşılan Demir, ilk bakışta şaşkınlığını gizleyemedi. Tek tek hayranlarının isteğini kırmayarak fotoğraf çektiren oyuncu, takdir topladı.

Mert Ramazan Demir, hayranlarının ilgisinden yürüyemedi! Yaptığı hareket hayranlarını mest etti

OYUNCUNUN TARZI DA ÇOK KONUŞULDU

Bir hayli zayıfladığı gözüken oyuncunun siyahlar içindeki kombini beğeni topladı. Baştan aşağı siyah giyen oyuncu, kombinini siyah deri ceketle tamamladı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Hürrem toj29 Eylül 2023 11:50

Mert her türlü..giyimiyle ..hareketiyle tam bir kalite idi ..Cook beğendim..rast geldin güzel cocuk

Sonraki Haber Yükleniyor...